Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Καθηγήτρια έστελνε γυμνές φωτογραφίες της και sms σεξουαλικού περιεχομένου σε 15χρονο μαθητή της!

H Melinda Dennehy πρώην καθηγήτρια Γυμνασίου γλύτωσε στο παρά πέντε την φυλακή όταν παραδέχτηκε ότι έστελνε μέσω e-mail γυμνές της φωτογραφίες σε 15χρονο μαθητή της.

Η 41χρονη sexy δασκάλα έστελνε φωτογραφίες στο 15χρονο αγόρι καθώς και μηνύματα κειμένου όπου του έκανε σεξουαλικές προτάσεις. Μάλιστα όπως ο ίδιος ανέφερε τον είχε αρπάξει και τον είχε φιλήσει στο στόμα μέσα στην σχολική αίθουσα τουλάχιστον δυο φορέςτους προηγούμενους μήνες.

Ο μαθητής φρόντιζε όλο αυτό το διάστημα να προωθεί στους φίλους του τις γυμνές φωτογραφίες που του έστελνε η «αχόρταγη» δασκάλα του. Έτσι όταν ανέκρινε και τα υπόλοιπα αγόρια η αστυνομία παραδέχτηκαν ότι όντως είχαν δει φωτογραφίες τις καθηγήτριας με τα γεννητικά της όργανα εκτεθειμένα.

Η «διψασμένη» καθηγήτρια πάντως αφού γλύτωσε στο πάρα τρίχα τα 7 χρόνια φυλάκισης που προβλέπει ο νόμος, ζήτησε ταπεινά συγγνώμη για τις ακατάλληλες πράξεις και την «λανθασμένη κρίση» της και καταδικάστηκε σε δυο χρόνια υπό αναστολήμε τον όρο να μην πλησιάζει τον νεαρό και την οικογένεια του. Όπως είναι φυσικό εγκατέλειψε και τη θέση της στο σχολείο.

Από την άλλη μεριά, ο 15χρονος και η οικογένεια του δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο καθώς όπως είπαν: «Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας αυτό το περιστατικό».

Μάλλον η 41χρονη Melinda πλήρωσε ακριβά το σεξουαλικό της ταπεραμέντο…


http://www.typos.com.cy

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry