Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Τρέφεται μόνο με πατατάκια τα τελευταία 10 χρόνια!!!

Ο λόγος για την 30χρονη Ντέμπι Τέιλορ που δεν τρώει τίποτα άλλο εκτός από πατατάκια σε διάφορες γεύσεις και δεν διστάζει να τα κουβαλάει παντού!

Η Ντέμπι δεν διστάζει να κουβαλάει τα αγαπημένα της πατατάκια ακόμα και όταν επισκέπτεται εστιατόρια ή πάει διακοπές όπου γι’αυτά διαθέτει ακόμα και ξεχωριστή βαλίτσα. «Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά εμένα με βοηθάει», δηλώνει η Ντέμπι που δουλεύει ως καμαριέρα σε ξενοδοχείο.
Αν και η οικογένεια της προσπάθησε να την βοηθήσει να κόψει την κακιά αυτή συνήθεια η Ντέμπι δηλώνει εθισμένη: «Όποτε προσπαθώ να φάω κάτι άλλο, απλά δεν μπορώ να το φάω. Αλλά ακόμα και αν το φάω, αρωσταίνω γιατί το σώμα μου δεν το δέχεται».


Όλα ξεκίνησαν από την παιδική της ηλικία καθώς η Ντέμπυ ήταν ένα υπέρβαρο παιδί και οι συμμαθητές της την κορόιδευαν. Με πολύ προσπάθεια κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά, θυσιάζοντας ωστόσο την υγεία της καθώς έπαθε νευρική ανορεξία και αργότερα βουλιμία. Στην ηλικία των 17-19 τρεφόταν μόνο με ξηρούς καρπούς και συγκεκριμένα φυστίκια ενώ σιγά σιγά κατάφερε να προσθέσει στη διατροφή της και το ψωμί. Στην ηλικία των 20 ετών, έμεινε έγκυος και ήταν η μόνη περίοδος που κατάφερε να τρέφεται με προϊόντα από όλες τις διατροφικές ομάδες.

Κι αυτό όμως μόνο για λίγο καθώς μόλις μεγάλωσε λίγο ο γιος της, επέστρεψε στις παλιές μονοδιατροφικές της συνήθειες και άρχισε να τρέφεται μόνο με πατατάκια. Κάθε μέρα καταναλώνει 6 μικρά σακουλάκια ή δυο μεγάλες σακούλες από τα αγαπημένα της πατατάκια Monster Munch.

Όποτε πάει στο σούπερ-μάρκετ με τον 10χρονο γιο της έρχεται αντιμέτωπη με την έκπληξη των υπαλλήλων στα ταμεία αφού: « Οι άνθρωποι μας κοιτάζουν και γελάνε όταν βάζω τόσο πολλές σακούλες πατατάκια στο καρότσι μου. Καμιά φορά προσθέτω μερικά γλυκά και Κόκα-Κόλα για το γιό μου, και οι ταμίες με ρωτάνε αν στο σπίτι έχουμε πάρτι».
Η οικογένεια της Ντέμπυ ανησυχεί γι’αυτήν καθώς η διατροφή της κάθε άλλο παρά πλήρης είναι καθώς δεν λαμβάνει καμιά βιταμίνη και προβληματίζονται σχετικά με πιθανά προβλήματα υγείας στον οργανισμό και στα κόκκαλά της.

Οι γιατροί αντιμετωπίζουν την ίδια και τις προτιμήσεις της ως επιπόλαιες και θεωρούν απαραίτητο να αλλάξει το συντομότερο τρόπο διατροφής. Ωστόσο, η ίδια δεν φαίνεται να έχει καμιά διάθεση να κόψει την αγαπημένη της συνήθεια. «Δεν βλάπτω κανέναν και η καρδιά μου δεν σταμάτησε ακόμα να χτυπάει, έτσι, μέχρι να πάθω κάποιο σοβαρό πρόβλημα μα την υγεία μου θα τρώω με μεγάλη ευχαρίστηση τα αγαπημένα μου πατατάκια».

Πηγή: stifora.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry