Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Νέο ροζ σκάνδαλο για τον Μπερλουσκόνι!!

Μια Βραζιλιάνα χορεύτρια δήλωσε ότι χόρεψε για τον ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κατά την διάρκεια του ταξιδίου στου στη Βραζιλία και για 12 λεπτά χορού πληρώθηκε 1.000 Ευρώ.

Άλλωστε, ο λαός μας λέει ότι το χούι δεν κόβεται και έτσι ο καβαλιέρε φαίνεται ότι βάλθηκε να επιβεβαιώσει την ρήση.

Ο Μπερλουσκόνι έχει κερδίσει την φήμη του γυναικά, το όνομά του έχει αναμειχτεί σε ροζ σκάνδαλα, αλλά ο 73χρονος Σίλβιο συνεχίζει ακάθεκτος. Έτσι, μια πανέμορφη κοπέλα δήλωσε ότι ήταν μια από τις χορεύτριες που... κλήθηκαν να ψυχαγωγήσουν τον Μπερλουσκόνι στην πρόσφατη επίσημη επίσκεψή του στη Βραζιλία. Η 28χρονη Αλεξάντρα Βαλένκα, ειδικευμένη στο χορό στον στύλο, χόρεψε για 12 λεπτά για τον Σιλβιο σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Σαο Πάολο και πληρώθηκε 1.000 ευρώ.


«Μας είπαν ότι θα χορεύαμε για το δοκιμαστικό για ένα σόου της ιταλικής τηλεόρασης, και ότι έψαχναν για βραζιλιάνες χορεύτριες για το σόου που επρόκειτο να βγει στον αέρα σε δυο εβδομάδες» δήλωσε η Βαλενκα και πρόσθεσε: «Ο Μπερλουσκονι ήταν εξαιρετικά γοητευτικός και ήθελε βραζιλιάνες χορεύτριες για την Ιταλία'.

Λέτε ο Καβαλιέρε να θέλει να ανεβάσει το ηθικό τον ιταλών φιλάθλων και φορολογούμενων και να τον κατηγορούμε άδικα; Πάντως, το γραφείο του Σίλβιο έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις. Πρόκειται για παρουσίαση τοπικών παραδοσιακών χωρών που παρακολούθησε ο ιταλός πρωθυπουργός κατά την διάρκεια συνάντησης με επιχειρηματίες.

Άλλωστε, ποιος μπορεί να πει το αντίθετο; Μπορεί στην Ελλάδα ο παραδοσιακός χορός να είναι ο καλαματιανός, στη Βραζιλία όμως είναι η Σάμπα....

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry