Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Πρόβα Γάμου: Ένταση διαπληκτισμοί και παρολίγο ξύλο




Πολλά είδαν ψες όσοι παρακολούθησαν το τελευταίο live  του "Πρόβα Γάμου" και επιτέλους η αλήθεια έλαμψε. Ο παρουσιαστής Μίλτος Μακρίδης συγκινήθηκε όταν ευχαριστούσε την παραγωγή, ενώ για πρώτη φορά ήταν παρών η μητέρα και η αδελφή του. Τρίτος κριτής και καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Πέτρος Ίμβριος, ο οποίος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και διασκέδασε τηλεοπτικό κοινό και παρευρισκομένους που σηκώθηκαν και χόρεψαν με τη ψυχή τους. Οι καυγάδες, τα απωθημένα και οι απογοητεύσεις παρουσιάστηκαν σε γερές δόσεις στο live.
Αποκορύφωση όταν προβλήθηκαν τα βίντεο όπου ξεχωριστά κορίτσια και αγόρια είχαν μαζευτεί στο "δωμάτιο των απωθημένων" και κυριολεκτικά έβγαλαν τα εσώψυχα τους σε έντονο τόνο. Μπορούμε να πούμε πως, επιτέλους έπεσαν οι μάσκες και όλοι παραδέχθηκαν ότι δεν ήταν όλα όσο ρόδινα ήθελαν να δείχνουν.






Το ζευγάρι που τελικά κέρδισε φρόντισε να στρέψει επάνω του όλη την προσοχή. Ο Στέλιος και η Φωτεινή λοιπόν έστρεψαν επάνω τους την όλη κουβέντα παραπονούμενοι συνεχώς για το group στο Facebook που είχε γίνει εναντίον της Φωτεινής. Η παραγωγή δεν έκοψε λεπτό από τα παρασκήνια αυτής της συνάντησης με αποτέλεσμα ακόμη και όποιος δεν ήξερα να μάθει για αυτό. Η Φωτεινή φανερά ενοχλημένη, στα βίντεο κατηγορούσε μια ξάδερφη του Τάσου, συντρόφου της Μαρίνας, οι οποίοι αν και ένα από τα φαβορί τελικά αποχώρησαν νωρίς από το παιχνίδι. Στην συνέχεια, στο Live, αναθεώρησε όσα είπε και μίλησε για τηλεφώνημα που έγινε από τον Τάσο προς εκείνη και πως έτσι λύθηκε η παρεξήγηση μεταξύ τους. Και ενώ τα πνεύματα άρχισαν να ηρεμούν ήρθε και το τρίτο βίντεο, στο οποίο και πάλι η Φωτεινή, μαζί με την Κωνσταντίνα αυτή τη φορά, μιλούσαν για υποκρισία από μέρους του ζευγαριού Μαρίνα- Τάσος και πως ήταν οι πιο ψεύτικοι. Καυγάς και για ένα πάνο, ανάμεσα στα δύο ζευγάρια από τη Λάρνακα, τους Κωνσταντίνα και Σάββα και τους Κρίστη και Γιώργο. Από όσα καταλάβαμε, το πρώτο ζευγάρι είχε αναρτήσει πανό στην πόλη, τα οποία φαίνεται πως κατέβηκαν με εντολή της μητέρας του Γιώργου, η οποία και εργάζεται στο δημαρχείο. Η Κρίστη έντονα ενοχλημένη φώναζε πως η πεθερά της δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, ενώ η Κωνσταντίνα επέμεινε πως διασταύρωσαν της πληροφορίες τους.  Ακούσαμε για κάρτες των 5ευρώ που χαρίστηκαν σε παραλία έτσι ώστε να ψηφιστεί ζευγάρι, για διαφημιστικά σε άλλους γάμους... Ακούσαμε τα πάντα στην κυριολεξία... μέχρι και το ότι η Άντρια και ο Κωνσταντίνος είχαν κουμπαριές με τον γιατρό αφού δήθεν τους βάφτισε τον μικρό "βούδα", γεγονός φυσικά αναληθές.  Και όμως από όσα ακούστηκαν, μέσω της παραγωγής και των βίντεο η προσοχή στρεφόταν συνεχώς στους Φωτεινή και Στέλιο, με αποτέλεσμα κανείς πλέον να μην πιστεύει πως είναι τυχαίο που ανακηρύχθηκαν αυτοί το "ζευγάρι της χρονιάς". Τέταρτοι ήρθαν ο Γιώργος με την Κρίστη, στην συνέχεια αποχώρησαν ο Σάββας με τη Κωνσταντίνα και στο πλατό έμειναν τα δύο τελευταία ζευγάρια. Χωρίς πολλά πολλά, και για πρώτη φορά χωρίς την ανακοίνωση του ποσοστού (τυχαίο;) ο Μίλτος Μακρίδης ανακήρυξε ζευγάρι της χρονιάς τον Στέλιο και τη Φωτεινή. Μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα το ζευγάρι Κωνσταντίνος και Άντρια, που αναδείχθηκαν δεύτεροι, φανερά ενοχλημένοι εγκατέλειψαν το πλατό. Η ένταση κορυφώθηκε και μετά το τέλος του live όταν οι συγγενείς των τριών χαμένων έγιναν μία ομάδα κι άρχισαν να κατηγορούν την παραγωγή για στημένη ψηφοφορία.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry