Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010

Η Jennifer Lopez (JLO) ακύρωσε την εμφάνιση στα κατεχόμεναΗ Jennifer Lopez "αποσύρεται" επίσημα από τη συναυλία που είχε προγραμματιστεί σε ευρωπαϊκό έδαφος βρίσκεται υπό στρατιωτική κατοχή -και τονίζει πως ποτέ δεν θα είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί αν γνώριζε... τις "κρίσιμες περιστάσεις" γύρω από την συγκεκριμένη πολιτική κατάσταση.
Lopez είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί στην τουρκοκρατούμενη Βόρεια Κύπρο ... μια περιοχή που ούτε τα Ηνωμένα Έθνη ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση αναγνωρίζει ως κυρίαρχου και ανεξάρτητου κράτους ... εξαιτίας του τρόπου που είχε... παράνομα καταληφθεί από τον τουρκικό στρατό το 1974.
Στην πραγματικότητα, πολλοί Έλληνες και Κύπριοι πολιτικοί εξέφρασαν οργή μετά από τις εκθέσεις που εμφανίστηκαν υποστηρίζοντας Lopez είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί ξενοδοχείο στα κατεχόμενα στις 24 Ιουλίου. Όμως αφού έμαθε για την κατάσταση, ακύρωσε την εμφάνιση της και τόνισε πως είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη σε τέτοιου είδους θέματα.

Μπράβο ρε Τζένιφερ!

ΠΗΓΗ: http://www.enimerwsi.com/

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry