Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΣΟΚ για την δολοφονία του δημοσιογράφου Σ Γκιόλια!!

Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι στον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια έξω από το σπίτι του στην οδό Δαιδάλου στην Ηλιούπολη.
Ο δημοσιογράφος, πατέρας ενός παιδιού δύο ετών, εκτελέστηκε στις 05:25 το πρωί.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, άγνωστος χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος του δημοσιογράφου και του ζήτησε να βγει στην είσοδο γιατί, όπως είπε, του έκλεβαν το αυτοκίνητο. Μόλις βγήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ. Όπως έγινε γνωστό, στο σημείο της δολοφονίας περισυνελέγησαν είκοσι κάλυκες από πυροβόλο όπλο των εννέα χιλιοστών.


Σε κατάσταση σοκ η σύζυγός του δεν ήταν σε θέση να δώσει ακριβείς πληροφορίες, εκτιμάται ωστόσο ότι δράστες είναι τρία άτομα που διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο.
Στον τόπο της δολοφονίας βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, που ερευνούν τις συνθήκες και τα κίνητρα της δολοφονίας. Λίγο αργότερα γνωστοποιήθηκε ότι τις έρευνες ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας.
Σύμφωνα με μία μαρτυρία που εξετάζουν οι αστυνομικοί, οι δράστες φορούσαν στολές πιθανόν εταιρείας σεκιούριτι ή δημοτικής αστυνομίας και ήταν τουλάχιστον τρεις.
Λίγο μετά τις 07:10 το πρωί η αστυνομία βρήκε μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας ένα καμένο ΙΧ, το οποίο εξετάζεται αν ήταν αυτό με το οποίο διέφυγαν οι δράστες. Σύμφωνα με την αστυνομία το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από τον Αλιμο το Σάββατο και η κλοπή είχε δηλωθεί από τον ιδιοκτήτη του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
O Σωκράτης Γκιόλιας ήταν γενικός διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού "Θέμα 9.89" και εκ των ιδιοκτητών του blog Troktiko. Eπίσης, υπήρξε για χρόνια στενός συνεργατής του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1844409

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry