Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Μόσχα: Από στριπτιζέζ στην υπουργκική καρέκλα!!!!

Επίθεση δέχεται ο γεωργιανός πρόεδρος Μιχαήλ Σαακασβίλι από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης που τον κατηγορούν ότι διορίζει υπουργούς που κάνουν... στριπτίζ με αφορμή αποκαλυπτική φωτογραφία της υπουργού του επί της Οικονομίας σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟ


Η 28χρονη Βέρα Κομπάλια, η οποία κατέλαβε την υπουργική θέση αυτόν τον μήνα, είναι γεωργιανής καταγωγής, έχει ζήσει 15 χρόνια στον Καναδά και δεν έχει καμία εμπειρία ως τώρα στην πολιτική. Λέγεται ότι γνωρίστηκε με τον κ. Σαακασβίλι στη διάρκεια του ταξιδιού του στο Βανκούβερ τον Φεβρουάριο με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.


Η επίμαχη φωτογραφία, η οποία προφανώς προέρχεται από τη σελίδα της Κομπάλια στο Facebook και δημοσιοποιήθηκε σε γεωργιανή εφημερίδα, δείχνει την υπουργό με την αδελφή της και τρεις φίλες να διασκεδάζουν έξαλλα σε νάιτκλαμπ.

Τα κρατικά ρωσικά ΜΜΕ, που προσφέρουν πλήρη κάλυψη σε οποιοδήποτε θέμα είναι αρνητικό για τον φιλοδυτικό Σαακασβίλι, έδωσαν μεγάλη έκταση στο θέμα επιμένοντας ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε σε μαγαζί για στριπτίζ στο Βανκούβερ.

Η υπουργός υποστηρίζει ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από 10 χρόνια στη διάρκεια διακοπών της στη Φλόριδα. «Αν το χειρότερο πράγμα που μπορεί να βρει για μένα η αντιπολίτευση ή οποιοσδήποτε άλλος... είναι μια παλιά φωτογραφία από τα φοιτητικά μου χρόνια, δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα» είπε.

Στη φωτογραφία φοράει φόρεμα και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι πήρε μέρος σε στριπτίζ. Ο τόπος και ο χρόνος είναι επίσης απροσδιόριστα.

Την περίοδο του διορισμού της στο υπουργείο πολλοί εξέφρασαν την έκπληξή τους για το ότι ένα τόσο χρήσιμο χαρτοφυλάκιο ανατέθηκε σε μια εντελώς αρχάρια στην πολιτική. «Σκεφθείτε πόσο φιλόδοξος πρέπει να είναι κάποιος για να αναλαμβάνει την ηγεσία ενός τέτοιου τομέα χωρίς την απαραίτητη εκπαίδευση ή την παραμικρή εμπειρία» είχε δηλώσει τότε ο πρώην επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας της Γεωργίας. «Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να βρει στην οικογένειά του κάποιον πολύ πιο έμπειρο και ικανό στον τομέα αυτόν»...






Αλλά ο Μιχαήλ Σαακασβίλι, ο οποίος ήταν μόλις 36 ετών όταν ανέλαβε την προεδρία της χώρας μετά τη λεγόμενη «Επανάσταση των Ρόδων» το 2003, συνηθίζει να διορίζει υπουργούς που διανύουν την τρίτη ή την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους. Υποστηρίζει ότι η επιλογή νέων ανθρώπων για τις ηγετικές θέσεις συμβάλλει στην οικοδόμηση μιας νέας χώρας απελευθερωμένης από τη σοβιετική ιστορία.

Πηγή: tovima

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry