Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Pamela David: H σέξι Playmate έβαλε φωτιά ...στις εξέδρες του Μουντιάλ!

Η θερμοκρασία στις κερκίδες του «Ellis Park Stadium» στο Johannesburg ανέβηκε επικίνδυνα κατά την διάρκεια του αγώνα Αργεντινή – Νιγηρία για το Mundial 2010. Αιτία; Η παρουσία της 32χρονης σεξοβόμβας Pamela David.

Η πληθωρική Αργεντίνα, πρώην Playmate, είναι σήμερα μοντέλο και ηθοποιός, ενώ τον τελευταίο καιρό ασχολείται και με τον χώρο της τηλεόρασης. Η Pamela ταξίδεψε μέχρι τη Νότιο Αφρική προκειμένου να συμπαρασταθεί στην ομάδα του Diego Maradona.


Η όμορφη Αργεντίνα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις εντυπώσεις της από όσα συνάντησε στην πατρίδα του Nelson Mandela. Η Pamela απάντησε ότι σαν χώρα της αρέσει η Νότιος Αφρική και με περίσσεια ειλικρίνεια παραδέχτηκε ότι αρκετές σεξουαλικές φαντασιώσεις της έχουν πρωταγωνιστές μαύρους, ενώ πρόσθεσε ότι βρήκε πολύ γοητευτικό τον Maradona με το νέο λουκ του, μιλώντας πιο συγκεκριμένα για το μούσι του.

buzz it!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και ύστερα μου λέει η γυναίκα μου να κόψω την τηλεόραση... Τουλάχιστον βγάζουμε λεφτά από τη Sportingbet και νομίζει πως δουλεύω...

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry