Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ξεκίνησε η κούρσα για τα Playmate 2011!!!

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον φετινό διαγωνισμό Playmate, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου. Η κριτική επιτροπή θα ανακοινώσει οσονούπω τις 12 φιναλίστς από τις 50 κοπέλες που πέρασαν στην ημιτελική φάση.


Ξανθιές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες... Οι 50 υποψήφιες Playmate ονειρεύονται να πάρουν το διαβατήριο για τον τελικό και τον φετινό διαγωνισμό ομορφιάς. Χθες πόζαραν μπροστά στον φωτογραφικό φακό και απάντησαν στις ερωτήσεις της κριτικής επιτροπής, που θα επιλέξει τις 12 καλύτερες.

Σε σχετικό ρεπορτάζ μάλιστα στο Star - που ως συνήθως θα μεταδώσει live τον διαγωνισμό - ο Θοδωρής Δρακάκης έμεινε άφωνος με γουρλωμένα μάτια όταν μία υποψήφια του έστειλε ένα φιλάκι όχι με τον κλασικό τρόπο, αλλά μέσα από ένα τατουάζ που είχε κάνει στα οπίσθιά της!

Ανάμεσα στις 50 υποψήφιες της ημιτελικής φάσης είναι και δύο κορίτσια που έχουν περάσει από το Next Top Model και το Big Brother αντίστοιχα, η Βάσω και η Εβελίνα.

http://almyrosinfo.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry