Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

Η RYANAIR θα πετά από την Πάφο!Τέλος καλό όλα καλά.  Όπως είχαμε αποκαλύψει χθες η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους RYANAIR συμφώνησε και από τον ερχόμενο Οκτώβριο θα πετά από το αεροδρόμιο της Πάφου, με 32 πτήσεις την εβδομάδα προς 28 προορισμούς, ενώ δύο αεροσκάφη της εταιρείας θα σταθμεύουν στον αερολιμένα Πάφου. Η συμφωνία υπογράφτηκε σήμερα στο Προεδρικό στην παρουσία όλων των αρμοδίων φορέων.

Άσπρη μέρα ξημέρωσε για την Πάφο σήμερα. Η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους RYANAIR υπέγραψε τη συμφωνία και από τον ερχόμενο Οκτώβριο θα πετά από το αεροδρόμιο της Πάφου, ενώ δύο αεροσκάφη της θα σταθμεύουν στον διεθνή αερολιμένα της Πάφου. Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη που αναμένεται να αναβαθμίσει την τουριστική κίνηση της πόλης και επαρχίας.
Η συμφωνία υπογράφτηκε το πρωί στο προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία των αρμοδίων φορέων. Οι προσπάθειες που είχαν ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα στην Πάφο, με τη στήριξη φυσικά του Προεδρικού, απέφεραν καρπούς.
Η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία αναμένεται να πραγματοποιεί 32 πτήσεις την εβδομάδα από την Πάφο προς 28 προορισμούς, με 24 εκ των οποίων θα συνδεθεί για πρώτη φορά. Αναμένονται στην Πάφο επιπλέον 240 χιλιάδες τουρίστες ολόχρονα με την προοπτική ο αριθμός αυτός να διπλασιαστεί.
http://filoksenos.blogspot.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry