Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Εκανε «δώρο» στο 16χρονο γιο του για τα γενέθλια του τρεις… στριπτιζέζ!!!

"Τις χάρες του γυναικείου σώματος σε πρώτο πλάνο απόλαυσε ένας 16χρονος από το Γιοχάνεσμπουργκ, χάρη στον 45χρονο πατέρα του, ο οποίος θέλοντας να κάνει στο γιο του ένα δώρο που θα θυμάται για πάντα, προσέλαβε για το πάρτυ γενεθλίων τρεις στριπτιζέζ.

Κι ενώ τόσο ο γιος του, όσο και οι φίλοι του ενθουσιάστηκαν με τον προοδευτικό πατέρα, το δικαστήριο φαίνεται πως δεν συμμερίστηκε τις απόψεις τους, με αποτέλεσμα ο 45χρονος να οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες, αντιμετωπίζοντας πληθώρα κατηγοριών για παράβαση του νόμου περί εγκλημάτων και σεξουαλικών αδικημάτων.

Μεταξύ άλλων, στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι προσφέρθηκαν αλκοολούχα ποτά στους εφήβους και τους επετράπη να αγγίζουν τις ολόγυμνες γυναίκες στη διάρκεια της γιορτής.

Στο δικαστήριο, εκτός από τον πατέρα οδηγήθηκαν και οι τρεις γυναίκες, ηλικίας 20 έως 30 ετών, καθώς και ο 26χρονος που είχε αναλάβει την οργάνωση του πάρτυ αλλά όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry