Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Η διπλωματική παγίδα για την Τζένιφερ Λόπεζ (JLO)

Σε διπλωματική παγίδα φαίνεται πως έπεσε η Τζένιφερ Λόπεζ. Η διάσηµη τραγουδίστρια φέρεται ότι αποφάσισε να δεχτεί την εκ πρώτης όψεως αθώα πρόσκληση να εγκαινιάσει µε µία συναυλία της ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην κατεχόµενη Βόρεια Κύπρο.

Αµέσως όµως το Ιντερνετ κατακλύστηκε από εκκλήσεις προς την αµερικανίδα τραγουδίστρια να αλλάξει γνώµη και να αρνηθεί την πρόσκληση.


Χιλιάδες θαυµαστές της, κυρίως Ελληνοκύπριοι, την κάλεσαν «να µην προχωρήσει σ’ αυτή την προσβολή», να τραγουδήσει στα κατεχόµενα εδάφη. Η ίδια δεν έχει κάνει καµία δήλωση για το θέµα, όµως σύµφωνα µε εκπρόσωπο της τουρκικής εταιρείας Βozgrup που διαχειρίζεται το ξενοδοχείο «Cratos Ρremium» στην Κυρήνεια, η JLo θα φτάσει στις 24 Ιουλίου στην κατεχόµενη Βόρεια Κύπρο όπου θα την υποδεχθεί ένα πλήθος τουρκοκυπρίων αξιωµατούχων. Θα συνοδεύεται από τον σύζυγό της Μαρκ Αντονι και τα δίδυµά της, τον Μαξ και την Εµ, ηλικίας δύο ετών. Η Βozgrup υποστηρίζει πως δεν θα υπάρξουν ακυρώσεις ούτε αναβολές. «Δεν γίνεται καµία τέτοια συζήτηση», δήλωσε ο εκπρόσωπός της. «Εχει υπογραφεί συµβόλαιο και η JLo θα πληρωθεί». Πόσα; Δεν είναι γνωστό. Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι πως για την όλη εκδήλωση των εγκαινίων του ξενοδοχείου θα δαπανηθούν τρία εκατοµµύρια δολάρια.

Η ιταλική «Κοριέρε ντέλα Σέρα» επισηµαίνει πως, πέρα από το γεγονός ότι η κατεχόµενη Βόρεια Κύπρος δεν αναγνωρίζεται ως κράτος από τον ΟΗΕ, ο πραγµατικός «κίνδυνος» για τη σταρ είναι να δυσαρεστήσει τους «φαν» της. Στο Facebook, η εκστρατεία «για να πειστεί η JLo» να αλλάξει γνώµη έχει ήδη επτά χιλιάδες υπογραφές θαυµαστών της, εξοργισµένων γι’ αυτή την ανώφελη «πρόκληση».

ΤΑ ΝΕΑ

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry