Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Γνωστός τραγουδιστής πιάστηκε στα "πράσα"!!

Ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές του λαϊκού πενταγράμμου  πιάστηκε επ΄αυτοφόρω από τη σύζυγο του να την απατά με νεαρή συνάδελφο του σε πολυτελές ξενοδοχείο. Ο τραγουδιστής έστειλε τη σύζυγο για διακοπές ενώ εκείνος «αλώνιζε» όχι στις πίστες αλλά… στις σουίτες των ξενοδοχείων

Τα τραγούδια του τα έχουμε όλοι λίγο πολύ σιγοτραγουδήσει και χορέψει. Εκείνος όμως απ΄ότι φάνηκε χορεύει τη γυναίκα του στο ταψίκαι τις νεαρές συναδέλφους τις πηγαίνει στα ξενοδοχεία. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη όμως η ιδιωτική ερευνήτρια τον «τσάκωσε» επ΄αυτοφόρω μαζί με τη γυναίκα του.


Όλα ξεκίνησαν όταν η σύζυγος του τραγουδιστή βρήκε μέσα στο αυτοκίνητο του αναλυτική της κάρτας του όπου υπήρχε μια πολύ μεγάλη πληρωμής σε ξενοδοχείο στο Λαγονήσι. Έτσι αποφάσισε να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από τους λογαριασμούς. Αυτό που ανακάλυψε ήταν μια όμορφη νεαρή τραγουδίστρια η οποία εκτός από τον σύζυγό της απολάμβανε και την… πιστωτική του κάρτα.

Η νεαρή κοπέλα που δεν είναι πάνω από 20-25 ετών δεν αποτελεί το πρώτο «παραστράτημα» του πασίγνωστου τραγουδιστή ο οποίος έχει μια… ροπή στο «άθλημα» και το έχει επαναλάβει και άλλες φορές.

Η σύζυγος από την άλλη όχι μόνο δεν τον εγκαταλείπει αλλά τρέχει να μαζέψει και τα ασυμμάζευτα αφού φοβάται μήπως μια από όλες αυτές τις περιστασιακές σχέσεις γίνει «σοβαρή» και χάσει τον σύζυγο της.

Τι σίγουρο πάντως είναι πως ο τραγουδιστής θα το ξανασκεφτεί να στείλει τη σύζυγο του για διακοπές…
Star.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry