Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Αυστραλία: Ομογενής ο μεγαλύτερος ελαιοπαραγωγός!!

Ο μεγαλύτερος παραγωγός φυσικής καλλιέργειας ελαιόλαδου στον κόσμο, φιλοδοξεί να γίνει ο ομογενής επιχειρηματίας της Δυτικής Αυστραλίας, Μαρκ Καϊλης,... και, όπως γράφει το ένθετο περιοδικό «The deal» της εφημερίδας «The Australian», που φιλοξενεί δισέλιδη συνέντευξή του, «βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο».

Ο Μαρκ Καϊλης, γόνος μιας από τις γνωστότερες επιχειρηματικές οικογένειες της Δυτικής Αυστραλίας, με επιχειρήσεις στον τομέα των τροφίμων (θαλασσινά) και έως πρόσφατα στην καλλιέργεια μαργαριταριών, μιλά στη μεγάλη αυστραλιανή εφημερίδα για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στον τομέα των τροφίμων φυσικής καλλιέργειας (με ενδιαφέρον στο ελαιόλαδο), την κληρονομιά του, ως Ελληνο-ιταλού, την οικογένειά του και τα σχέδιά του για το μέλλον.


Ο ίδιος λέει πως, παρά το γεγονός ότι η οικογένειά του είχε στήσει «ολόκληρες αυτοκρατορίες», ο ίδιος από πολύ μικρός εργαζόταν πολύ σκληρά ακόμη και ως καθαριστής στις οικογενειακές επιχειρήσεις, έως ότου στήσει τη δική του επιχείρηση, την «Kailis Organic», που παράγει «καθαρά, φυσικά, υγιεινά τρόφιμα».

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry