Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Χασισοφυτεία με χίλια δενδρύλλια φύτρωσε μόνη της στη Δράμα ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!

Την χασισοφυτεία που ανακάλυψαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Δοξάτου στην Δράμα, θα την… ζήλευαν ακόμη και οι «επαγγελματίες» χασισοκαλλιεργητές στην Κρήτη! Ήταν ένα πραγματικό δάσος από περισσότερα από χίλια (!) δενδρύλλια, που όμως είχαν φυτρώσει… μόνα τους!
Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν βρέθηκαν μέσα στην απέραντη φυτεία στην αγροτική περιοχής του δήμου Καλαμπακίου, που την αποτελούσαν ούτε λίγο ούτε πολύ… 1.070 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης τα οποία –όπως διαπιστώθηκε- ήταν… αυτοφυή! Το περίεργο είναι ότι κανείς δεν τα είχε αντιληφθεί, ώστε να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το «παιχνίδι» της φύσης! Έτσι, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τα ξερίζωσαν και τα πήραν στο αστυνομικό τμήμα.

Αντίθετα, η μίνι- φυτεία με τα 17 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης που εντόπισαν άνδρες της Ασφάλειας Αργοστολίου στην περιοχή της Παλικής στην Κεφαλονιά, ήταν «έργο» ανθρώπων οι οποίοι –άγνωστο γιατί- την είχαν εγκαταλείψει. Τα φυτά ξεριζώθηκαν και οι αστυνομικοί υπέβαλαν δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

http://stakarfia.blogspot.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry