Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ιερέας έπνιξε μωρό στην κολυμπήθρα!!!

Τραγική κατάληξη είχε η βάφτιση ενός μωρού 6 εβδομάδων στην περιοχή Ρασκάνι στην Μολδαβία.
Ο ιερέας την ώρα της βάφτισης έβαλε το κεφάλι του μωρού πολλές φορές κάτω από το νερό μέσα στην κολυμπήθρα προκαλώντας μάλιστα την έκπληξη των καλεσμένων αφού δεν έβαζε προστατευτικά το χέρι του στο στόμα του μωρού.
Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Το βίντεο που τραβούσαν οι συγγενείς την ώρα της βάφτισης δείχνει το μωρό να είναι ζωντανό μετά τις αλλεπάλληλες φορές που του βούτηξε όλο το πρόσωπο ο ιερέας μέσα στο νερό, όμως λίγο αργότερα φαίνεται να δυσκολεύεται να αναπνεύσει.

Είκοσι λεπτά αργότερα, το βρέφος άρχισε να αιμορραγεί από την μύτη και το στόμα!
Το 6 εβδομάδων βρέφος πέθανε την ώρα που μεταφερόταν στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τη νεκροψία ο θάνατός του οφείλεται σε εισρόφηση μεγάλης ποσότητας νερού, δηλαδή σε πνιγμό.
"Την ώρα που του έβαζε το κεφάλι κάτω από το νερό το μωρό είχε ανοικτό το στόμα του αφού έκλαιγε", δήλωσε απαρηγόρητη η γιαγιά του.
Μάλιστα είπε οτι κατά την διάρκεια του μυστηρίου διαμαρτυρήθηκαν στον ιερέα αλλά εκείνος τους αποπήρε λέγοντάς τους οτι εκείνος ήξερε καλύτερα τι έκανε!
Στον ιερέα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία. Κινδυνεύει τώρα με τρία χρόνια φυλάκιση.

buzz it!

1 σχόλιο:

Sike είπε...

ΤΡΙΑ;;; ΤΡΙΑ;;;;;;;;
Είμαστεν σοβαροί;;!!!!

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry