Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2010

Το απαγορευμένο video της Τζούλιας

Το απαγορευμένο video της Τζούλιας


 


 Η Ελλάδα αντί να μιλάει για τα οικονομικά μέτρα κάθεται και παραμιλάει με την τσόντα της Τζούλιας. Επόμενο είναι. Δεν είναι και μικρό πράγμα να βλέπεις ένα μοντέλο να συμπεριφέρεται σαν την πόρνη της Συγγρού σε πλάνα που μπορεί να έχει ο καθένας στο σπίτι του; Το αγόρασε όλη η πιτσιρικαρία και όχι μόνο με 20 ευρώ το video και η κοπέλα έγινε περίγελος. Το ίδιο και η οικογένεια με τον μπαμπά της που την έβαλε στο ...επάγγελμα. Κανένας ποτέ δεν αναρωτήθηκε πως πήρε το σπίτι στην Εκάλη. Δίπλα της έχει κάτι δήθεν μάνατζερ και η δουλειά όλοι ξέρουμε πως γίνεται. Αντί να τους μαζέψουν όλους μαζί να ...τους πάνε στον εισαγγελέα επιτρέπουν να πωλείται στα περίπτερα αυτή η τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου.
Όλοι όσοι φωτογραφίζονταν μαζί της νομίζετε ότι δεν ήξεραν περί τίνος πρόκειται;

Υ.Γ: Το video έδειξε το "Ράδιο Αρβύλα" Η Κυρία είναι ΕΠΩΝΥΜΗ και βγαίνει στα κανάλια. Δεν είναι μια γυναίκα που τραβάει βίντεο και τελείωσε. Εδώ μιλάμε ότι το video πωλείται στα περίπτερα και σύμφωνα με όσα λέγονται σχεδόν ξεπούλησε! Πάνω από 100.000 έχουν πουληθεί. Ωιμέ ξεπεσμός.

Troktiko

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry