Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Λευκωσία: Για 15 χρόνια την είχαν κλεισμένη σε παράγκα!




Άφωνη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την απίστευτη υπόθεση του εγκλεισμού νεαρής γυναίκας η οποία όπως αποκάλυψε ο ΑNT1 παρέμεινε για περισσότερο από 15 χρόνια σε παράγκα πίσω από το σπίτι των γονιών της χωρίς ρεύμα και νερό.

Η διευθύντρια των υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας επιβεβαίωσε και τις ανησυχίες τις οποίες επίσης αποκάλυψε ο ΑNT1 ότι στο ίδιο χωριό εξελίσσεται δεύτερο παρόμοιο δράμα για γυναίκα της ίδιας ηλικίας.

Έρευνες για δεύτερη γυναίκα που έχει εξαφανιστεί εδώ και δέκα τουλάχιστον χρόνια

διενεργούν Αστυνομία και Υπηρεσίες κοινωνικής Ευημερίας μετά την ανείπωτη τραγωδία νεαρής η οποία για δεκαεπτά χρόνια παρέμεινε κλεισμένη σε παράγκα πίσω από το σπίτι των γονιών της χωρίς συνθήκες υγιεινής, ρεύμα και νερό.

Κάτοικοι του χωριού οι οποίοι μάλιστα μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 κάλεσαν το σταθμό μας επιμένουν ότι την ίδια μοίρα έχει ακολουθήσει και δεύτερη γυναίκα στο ίδιο χωριό.

Η πληροφορία κινητοποιεί τόσο την αστυνομία όσο και τις υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας.

Μεταξύ αυτών που μας διαβεβαίωσαν ότι όλα ήταν εντάξει με την γυναίκα ήταν και η γιαγιά της την οποία συναντήσαμε στο χωριό.

Η διευθύντρια Κοινωνικών Υπηρεσιών επέμεινε ότι οι λειτουργοί του τμήματος της επίσης δεν γνώριζαν τίποτα για την υπόθεση μέχρι που ο Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Μόρφου υπέβαλε γραπτή επιστολή ζητώντας από την υπηρεσία να παρέμβει στην υπόθεση.

Ωστόσο ο κοινοτάρχης του χωριού ο οποίος μίλησε την Τρίτη στον ΑΝΤ1 είπε ότι είχε ενημερώσει την υπηρεσία και πριν από πέντε χρόνια.

Συγκλονισμένος από τις εξελίξεις και ο Υπουργός Δικαιοσύνης ο οποίος με δήλωση του στον ΑΝΤ1 διευκρίνισε ότι η αστυνομία θα διερευνήσει και πως άρχισε ο Γολγοθάς την γυναίκας η οποία έζησε 17 χρόνια σαν πληγωμένο αγρίμι.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η εγκλεισμένη γυναίκα αποφοίτησε από το Δημοτικό και παρακολούθησε μαθήματα τουλάχιστον για ένα χρόνο στο Γυμνάσιο.

Μετά εξαφανίστηκαν τα ίχνη της τα οποία εντοπίστηκαν στο άθλιο υποστατικό πίσω από το σπίτι των γονιών της μετά από μία και μισή δεκαετίες.

Πηγή: iKypros.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry