Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Casper: Ο γάτος με την απίστευτη συνήθεια

Μια απίστευτη συνήθεια


Μια απίστευτη συνήθεια έχει ο Casper, ο 12χρονος γάτος που ζει με τους ιδιοκτήτες του στο Plymouth της Μ. Βρετανίας, ο οποίος κάθε πρωί στις 10:55 ακριβώς, πηγαίνει στη στάση έξω από το σπίτι του και παίρνει το λεωφορείο Νο.3.














Παραμένει ήσυχος σε όλη τη διάρκεια των 11 μιλίων, κατά τη διάρκεια της οποίας βλέπει διάφορα αξιοθέατα, αφού το λεωφορείο περνάει από το λιμάνι, μια ναυτική βάση, το κέντρο της πόλης και την περίφημη γειτονιά με τα «κόκκινα φανάρια» της πόλης.

Ο Casper απολαμβάνει τη διαδρομή, και όταν το λεωφορείο ξαναφτάσει στη στάση του σπιτιού του κατεβαίνει και επιστρέφει χαρούμενος στους ιδιοκτήτες του.

Η συνήθεια αυτή του Casper κρατάει τέσσερα χρόνια τώρα. Οι οδηγοί των λεωφορείων που κάνουν το συγκεκριμένο δρομολόγιο έχουν ενημερωθεί σχετικά, και προσέχουν πάντα τον Casper για να βεβαιωθούν ότι ανεβαίνει και κατεβαίνει ασφαλώς από το λεωφορείο. Περιττόν να πούμε ότι ο γάτος δεν πληρώνει εισιτήριο!

http://rc-cafe.blogspot.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry