Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

Χώρισε η Έλλη Κοκκίνου!

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΣΟOΥ ΜΠΙΖ

Σύμφωνα με πληροφορίες η Έλλη Κοκκίνου με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη χωρίζουν


Οι πληροφορίες είναι έγκυρες ότι η Έλλη Κοκκίνου δεν συζεί πλέον με τον σύζυγο της όμως με διακριτικό τρόπο το χειρίστηκαν και χωρίς δελτία τύπου και φανφάρες. Εντάξει είναι δημόσιο πρόσωπο και πολύ συμπαθής η γνωστή τραγουδίστρια οπότε λογικό να ασχοληθούν τα ΜΜΕ μαζί της. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ενημερωθεί και νομικοί κύκλοι και το περιβάλλον τους για τον χωρισμό και γιαυτό κάνουμε την αποκάλυψη. Η Έλλη Κοκκίνου έχει μετακομίσει με τα παιδιά της και ο λόγος είναι προσωπικός του ζεύγους. Πάντως δεν υπάρχουν τρίτα και τέταρτα πρόσωπα.

troktiko

buzz it!

1 σχόλιο:

ksipnistere είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry