Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Νέες αιχμές για τα μέτρα στήριξης της οικονομίας

Ο υπ. Οικονομικών παραπλάνησε τον Πρόεδρο Χριστόφια, καταγγέλλει η ΠΑΣΥΔΥ
 
 

Λευκωσία: Η ΠΑΣΥΔΥ υποστηρίζει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παραπλανήθηκε από τον υπουργό Οικονομικών, Χαρίλαο Σταυράκη, σε σχέση με τα μέτρα που έχουν τεθεί ως βάση συζήτησης με το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ και αφορούν τους δημοσίους υπαλλήλους. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ ο ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ, Γλαύκος Χατζηπέτρου, ανέφερε ότι εντός των ημερών θα στείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην οποία θα του εξηγεί ότι η Οργάνωση δεν έχει αποδεχθεί τα μέτρα που προωθεί ο υπουργός Οικονομικών και πως σε περίπτωση που εφαρμοστούν, οι δημόσιοι υπάλληλοι θα προχωρήσουν σε απεργιακά μέτρα.

Ο κ. Χατζηπέτρου χαρακτήρισε τα μέτρα αντιλαϊκά και ξένα προς την πολιτική του ΑΚΕΛ.

Θέση της ΠΑΣΥΔΥ, είπε, είναι να πληρώσουν πρώτα οι έχοντες και οι κατέχοντες, αυτά που χρωστούν στο κράτος και αν χρειαστεί, τότε να βοηθήσουν και οι εργαζόμενοι.

Ο κ. Χατζηπέτρου υποστήριξε πως με την είσπραξη των φόρων από τους φοροφυγάδες, το πρόβλημα θα επιλυθεί, χωρίς να χρειαστεί η λήψη άλλων μέτρων.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry