Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση σύλησης των τάφων των αρχιερέων

Στην εξιχνίαση της υπόθεσης σύλησης τάφων Κυπρίων αρχιερέων στο κοιμητήριο Αγίου Σπυρίδωνος στη Λευκωσία, προχωρεί η Αστυνομία, η οποία έχει ανακρίνει αλλοδαπό πρόσωπο, που φέρεται να έχει παραδεχθεί τη διάπραξη του αδικήματος.
Με δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, ανακοίνωσε την εξιχνίαση της υπόθεσης της σύλησης των τάφων των Κυπρίων ιεραρχών στο κοιμητήριο του Αγίου Σπυρίδωνος στη Λευκωσία.



''Μετά από επισταμένες έρευνες και εξετάσεις που διενεργήθηκαν επιτόπου'', δήλωσε ο κ. Μιχαηλίδης, ''διαπιστώθηκε ότι ένα πρόσωπο, αλλοδαπό, φαίνεται να είναι ο δράστης της συγκεκριμένης υπόθεσης''.
''Μετά από ανάκριση'', πρόσθεσε ο κ. Μιχαηλίδης, το πρόσωπο αυτό ''έχει παραδεχθεί, έχει δώσει θεληματική κατάθεση και αυτήν τη στιγμή προχωρούν οι εξετάσεις, αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του και θεωρούμε ότι η υπόθεση εξιχνιάζεται πλήρως''.
Ερωτηθείς εάν έχουν διευκρινισθεί τα κίνητρα της εγκληματικής αυτής πράξης, ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε ότι ''φαίνεται να είναι ένα προβληματικό άτομο, που έχει απασχολήσει την Αστυνομία και στο παρελθόν με παρόμοια περιστατικά''.
''Εξ όσων έχει ο ίδιος αναφέρει'', είπε ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, ''έχει κάποιο πρόβλημα με την Εκκλησία και τους ιερούς χώρους''.

πηγή:http://filoksenos.blogspot.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry