Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Στην τηλεόραση του Alpha η μετάδοση των Grand Prix της Formula 1

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια που προκάλεσε στις τάξεις των φίλων της Formula 1 και των τηλεθεατών ο Ant1 με την «έμπνευσή» του να μεταδίδει τα Grand Prix μόνο μέσω του internet και μάλιστα με χρέωση 4,99 ευρώ για κάθε αγώνα, την ίδια ώρα που το...πορτοφόλι του Έλληνα αδειάζει με «ταχύτητα Ferrari».
Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού για ημέρες έψαχναν διάφορες λύσεις και αλχημείες μέσω διαδικτύου και δορυφόρου, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Formula 1, χωρίς να θέλουν να υποκύψουν στον «εκβιασμό» του Ant1. Τη λύση στον πονοκέφαλό τους φαίνεται να δίνει ο Alpha που πήρε τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης της Formula 1 στην Ελλάδα για δύο χρόνια και μάλλον αυτός είναι ο λόγος που το Grand Prix της Αυστραλίας δεν καλύφθηκε τηλεοπτικά από τον Ant1.

Η συντακτική ομάδα με επικεφαλής τον Τάκη Πουρναράκη μετακομίζει πάλι στις εγκαταστάσεις του Alpha και έτσι θα μπορέσουμε όλοι να παρακολουθήσουμε τους αγώνες της Formula 1, δωρεάν από την τηλεόρασή μας. Η αρχή θα γίνει από το επόμενο κιόλας Grand Prix το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή του Πάσχα στη Μαλαισία, ενώ η τηλεοπτική κάλυψη θα περιλαμβάνει και τον αγώνα κατάταξης του Σαββάτου.

newsblog

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry