Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Βραβείο «Στέλιος Χατζηιωάννου» για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς!

Τέσσερις μήνες μετά την απονομή του Βραβείου «Στέλιος Χατζηιωάννου» για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς, το οποίο δόθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε παραγωγικούς, ανερχόμενους, νέους επιχειρηματίες, οι ιδιοκτήτες της Zoo Bytes ΕΠΕ - νικητές για το 2009 - αξιοποιώντας το χρηματικό έπαθλο των 50.000€ αναπτύσσουν την επιχείρησή τους, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας σε μια περίοδο όπου ελάχιστοι επιχειρηματίες έχουν την ευχέρεια να το κάνουν.
Με το χρηματικό  έπαθλο οι ιδιοκτήτες της
Zoo Bytes ΕΠΕ και εμπνευστές του zoo.gr, της μεγαλύτερης ελληνικής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, κκ. Μιχάλης Ναυπλιώτης, Δημήτρης Μπάνης και Κώστας Χατζηκοκολάκης, μπορούν και επενδύουν στην ανάπτυξη των υπηρεσιών τους σε μια δύσκολη εποχή για την ελληνική οικονομία. Το έπαθλο αυτό έρχεται να καλύψει αρκετές ανάγκες, αλλά κυρίως να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην επιχείρηση, με σκοπό την επίτευξη σωστής ανάπτυξης και ευημερίας.

πηγή: http://allisbusiness.blogspot.com

buzz it!

1 σχόλιο:

Katse Kala είπε...

Αγαπητό ianjerry, σας έχουμε στη λίστα με τα αγαπημένα μας. Εάν και εσείς επιθυμείται να μπούμε στη δική σας λίστα μπορείτε να το κάνετε.


Φιλικά: Η ομάδα του http://katse-kala.blogspot.com/

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry