Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Όλη η αλήθεια για την ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ σύλληψη τηλεπαρουσιάστριας για Πορνεία


ΝΤΡΟΠΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ALTER.




  
Η κυρία Νανά Παλαιτσάκη, από απόψε θα πρέπει να ντρέπεται. Δημοσιοποίησε με ελαφρά τη καρδία,
για λόγους τηλεθέασης(προφανώς)από το μεσημέρι της Παρασκευής μια είδηση που μέχρι τώρα (και εν μέσω πολλαπλών διασταυρώσεων), δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ότι μια γνωστή τηλεπαρουσιάστρια(στοχοποιώντας από ραδιοαρβύλες, εκπομπή ψηλής τηλεθέασης), συνελήφθη για πορνεία, κάνοντας παρέα σε πλούσιους κυρίους.

Βάσει των “πληροφοριών της”, η εκπομπή της άμυαλης Βάσιας Λόη(γιατί εάν ήταν μυαλωμένη δεν έπρεπε να επιτρέψει να παίξει τέτοιο θέμα στον αέρα γιατί αυτή εκτίθεται),έπαιζε το τρέιλερ 2 ώρες και σιγόνταρε. Και όταν ήρθε η ώρα για την αποκάλυψη, ακούσαμε πράγματα που μας έπεσαν τα μαλλιά. Ότι η κοπέλλα δεν συνελήφθη, ότι έπεσαν τηλέφωνα από υψηλά πρόσωπα και κάτι τέτοιες μαλακίες για αγρίους.

Μετά από αυτές τις ηλιθιότητες άρχισαν κάποιοι επιτήδειοι να στέλνουν μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα και να γράφουν τερατολογίες για ένα κορίτσι που βγάζει το ψωμί του σε τηλεοπτική εκπομπή αξιοπρεπώς. Ότι αυτή ήταν η κοπέλλα που συνελήφθη για πορνεία. Εάν κάποιος βλάκας blogger, γιατί υπάρχουν και τέτοιοι, έγραφε το όνομά της, τι θα έκανε η κοπέλα;

Η κυρία Παλαιτσάκη θα πρέπει να βγει τώρα και να μας πει τις πληροφορίες της. Γιατί εάν δεν το κάνει(και άμεσα)πιστοποιώντας ότι η είδηση είναι αληθινή, τότε θα την αποκαλέσουμε ψεύτρα και συκοφάντη. Και κατασκευαστή ειδήσεων. Εάν μας αποδείξει ότι υπάρχει είδηση, θα της βγάλουμε το καπέλο. Εάν όχι, θέλει φτύσιμο. Γιατί το κακό με την κατασκευή ειδήσεων, έχει παραγίνει. Πήγε να πάρει στο λαιμό της μια κοπέλα και εξευτέλισε το κύρος ενός καναλιού.

Τόσο από το Τμήμα Ηθών, όσο και από άλλες διευθύνσεις της ΕΛΑΣ, δεν προκύπτει τέτοια πληροφορία. Η κυρία Παλαιτσάκη, είναι εκτεθειμένη. Και μια ολόκληρη εκπομπή. Τέλος πια στη δημοσιογραφία της κουκούλας και στους κουκουλοφόρους της δημοσιογραφίας. Όποιος αποδεικνύεται ψεύτης, από δω και πέρα θα διαπομπεύεται. Άκου την συνέλαβαν και την άφησαν ελεύθερη. Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στα παραμύθια. Ντροπή της. Και σε αυτή και σε αυτούς που της δίνουν μικρόφωνο να μιλάει…

http://www.adiakritos.gr

buzz it!

2 σχόλια:

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

Katse Kala είπε...

Ρε σεις παιδια εχουμε καταντησει σαν μια αρενα που περιμενουμε ποιον θα ριξουν μεσα για να τον κατασπαραξει το λιονταρι... Η τηλεοραση εχει χασει καθε οριο!!!

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry