Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Διεθυντής κλινικής συνελήφθη για δωροδοκία

Ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου "Ασκληπιείο Βούλας" συνελήφθη χθες το μεσημέρι, όταν η κόρη ασθενούς τον οποίο είχε χειρουργήσει, του παρέδωσε ενώπιον αστυνομικού 1000 ευρώ, τα οποία της είχε ζητήσει.

Η όλη υπόθεση ξεκίνησε, όταν η 44χρονη γυναίκα κατήγγειλε τον γιατρό πως της είχε ζητήσει 1200 ευρώ, μετά το χειρουργείο του πατέρα της, πριν από μερικές ημέρες, κάτι το οποίο είχε συμβεί ξανά τον περασμένο Οκτώβριο, κάτω από παρόμοιες συνθήκες, μόνον που τότε το ποσό ήταν 600 ευρώ.

Οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χαρτονομίσματα και ένας από αυτούς συνόδευσε τη γυναίκα στο νοσοκομείο, όπου του παρέδωσε τα υπόλοιπα 1000 ευρώ, από τα 1200 που είχε ζητήσει αρχικά. Τα 200 ευρώ είχε ήδη δώσει στον γιατρό, πριν προχωρήσει στην καταγγελία.

Ο Διεθυντής της κλινικής συνελήφθη και αντιμετωπίζει την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας κατέξακολούθηση, ενώ το πρωί της Πέμπτης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

http://www.hbnews.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry