Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Βρέθηκε σoρός στο νεκροταφείο Στροβόλου: Του Τάσσου Παπαδόπουλου?

Βρέθηκε σoρός στο νεκροταφείο Στροβόλου: Του Τάσσου Παπαδόπουλου?



Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της κλοπής της σορού του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου. Πριν λίγη ώρα βρέθηκε σωρός στο νέο κοιμητήριο του Στροβόλου και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή. Καθοδόν προς το κοιμητήριο βρίσκεται η θυγατέρα και η σύζυγος του Τάσσου Παπαδόπουλου για να διαπιστωθεί από την ένδυση και την υπόδηση αν η σορός είναι πράγματι του τέως Προέδρου. Επί τόπου βρίσκεται ήδη ο γιος του Τάσσου Παπαδόπουλου, Νικόλας.


Δηλώσεις για το περιστατικό έκανε και ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός. Ο κ. Κατσουνωτός ανέφερε πως ''κατόπιν πληροφοριών, εντοπίστηκε σορός σε κοιμητήριο στη Λευκωσία, η οποία με βάση τις μέχρι τώρα ενδείξεις ενδεχομένως να ανήκει στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο''.
Πρόσθεσε πως ''θα γίνουν οι αναγκαίες εξετάσεις για ταυτοποίηση με τη μέθοδο του DNA, ούτως ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον όντως ανήκει στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο''.

πηγή: http://www.sigmalive.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry