Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Νέο «ύποπτο» ματς στην Κύπρο

«ΑΠΛΑ ΥΠΟΨΙΕΣ», ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΘΙΓΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) με ανακοίνωσή της στην επίσημη της ιστοσελίδα, γνωστοποίησε πως περιμένει φάκελο από την ΟΥΕΦΑ για το παιχνίδι Πέγεια - Απόλλων, το οποίο χαρακτηρίζεται «κίτρινο».




Αναλυτικά την ανακοίνωση:...



...«Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι έχει λάβει ειδοποίηση από την ΟΥΕΦΑ ότι έχει ολοκληρώσει την ανάλυση της για πέμπτο παιγνίδι (το τρίτο σε κίτρινο επίπεδο) που αφορά το στοίχημα σε αγώνες του Κυπριακού Πρωταθλήματος. Η ειδοποίηση της ΟΥΕΦΑ αφορά το παιχνίδι μεταξύ του ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας και του Απόλλωνα, που διεξήχθη την Κυριακή 21 Μαρτίου 2010. Η ΚΟΠ, όταν παραλάβει τον σχετικό φάκελο από την ΟΥΕΦΑ, θα τον παραδώσει στις αρχές για διερεύνηση, όπως έγινε στις προηγούμενες περιπτώσεις».

Παυλίδης: Δεν τίθεται θέματα… στησίματος

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Απόλλωνα, Γιώργος Παυλίδης κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι η ομάδα του βρίσκεται στο… στόχαστρο της UEFA για «ύποπτο» παιχνίδι με τον ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας, ανέφερε στο www.kerkida.net : «Δεν λέει τίποτα για εμάς αυτός ο φάκελος. Είναι μόνο υποψίες και όπως ξέρετε είναι τέσσερα τα χρώματα των φακέλων, με το κίτρινο επίπεδο να είναι το πιο χαμηλό επίπεδο, που είναι απλά υποψίες.

Νομίζω είναι ένα παιχνίδι που το «καθαρίσαμε» νωρίς και παίξαμε καλά... Δεν τίθεται θέμα... στησίματος ή κάτι άλλο. Αλίμονο αν έχουμε κάθε λίγο τέτοια θέματα».

http://www.sportdog.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry