Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Eμείς θα δούμε Formula 1 είτε το θέλουν είτε όχι! ...(LIVE)

Οι μέρες περνούν, ο δεύτερος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1 πλησιάζει αλλά ακόμα το τοπίο σχετικά με την προβολή των GP στην ελληνική τηλεόραση παραμένει θολό.  Και επειδή το θέμα έχει κουράσει πάρα πολύ, απλά σταματάμε να ασχολούμαστε και παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας ψάχνοντας εναλλακτικούς -νόμιμους και καθόλου χρονοβόρους- τρόπους για να παρακολουθήσουμε το αγαπημένο μας σπορ.
Σε προηγούμενο θέμα είχαμε προτείνει τη λύση RTL CH σε όσους διαθέτουν δορυφορικό σύστημα. Τώρα επανερχόμαστε στο θέμα με μια λύση που θα βρείτε στο διαδίκτυο χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε cent!

Ο λόγος για την ιστοσελίδα του ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού La Sexta, ο οποίος έχει τα δικαιώματα προβολής του Πρωταθλήματος της Formula 1 στην Ισπανία.
Μέσω της συγκεκριμένη ιστοσελίδας λοιπόν έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε όχι μόνο τις κατατακτήριες δοκιμές και τον αγώνα, αλλά και τα τρία sessions των ελεύθερων δοκιμών και όλα αυτά, ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ!
Ο σχολιασμός είναι στα ισπανικά αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα καθώς όσοι δεν γνωρίζουν τη γλώσσα θα μπορούν να βλέπουν εικόνα και παράλληλα να ενημερώνονται για τα τεκταινόμενα των κατατακτήριων δοκιμών και του αγώνα του Albert Park μέσω της ειδικής εφαρμογής που έχει ετοιμάσει το wmotors.gr.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του GP Αυστραλίας μαζί με τις εναλλακτικές λύσεις παρακολούθησης του αγώνα:
Παρασκευή 26/3Ελεύθερες δοκιμές - 1η περίοδος: 03:30-05:00GR / webtv: La Sexta
Ελεύθερες δοκιμές - 2η περίοδος: 07:30-09:00GR / webtv: La Sexta
Σάββατο 27/3Ελεύθερες δοκιμές - 3η περίοδος: 05:00-06:00GR / webtv: La Sexta / TV: RTL CH
Kατατακτήριες δοκιμές: 08:00GR / webtv: La Sexta / TV: RTL CH / online κάλυψη: wmotors.gr
Κυριακή 28/3Αγώνας: 09:00GR / webtv: La Sexta / TV: RTL CH / online κάλυψη: wmotors.gr

ΠΗΓΗ:ΈΘΝΟΣ

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry