Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Έκανε sex με 26 άνδρες σε 48 ώρες!!!!

Ο χαρακτηρισμός ''αχόρταγη'' δεν μοιάζει ικανός για να την περιγράψει... Το ''λυσσάρα'' ταιριάζει καλύτερα! Μα 26 ερωτικούς παρτενέρ σε μόλις δύο ημέρες; Και όμως γνωστή ηθοποιός το έκανε! Και όχι μόνο το έκανε, στη συνέχεια το δήλωσε κιόλας...

Είναι η Jennifer Love Hewitt... Αυτή η...

γλυκύτατη και πανέμορφη ηθοποιός του Hollywood και... υπεράνω υποψίας! Τα σιγανά τα ποταμάκια να φοβάσαι, λέει ο θυμόσοφος λαός μας... Συμπεριλαμβανομένης της Jennifer, που αποδείχτηκε τελικά χείμαρρος!

Η γνωστή ηθοποιός λοιπόν ομολόγησε ότι κουράστηκε πάρα πολύ όταν χρειάστηκε να κάνει έρωτα με 26 διαφορετικούς άνδρες μέσα σε δύο μόνο μέρες! Η δουλεια όμως βλέπετε είναι δουλειά... Και η Jennifer είναι πάνω απ' όλα επαγγελματίας.

Για τις ανάγκες της νέας της ταινίας ''The Client List'' η Jennifer γύρισε ερωτικές σκηνές με 26 συνολικά παρτενέρ μέσα σε ένα 48ωρο..

''Χρειάστηκε να αλλάξω μέσα σε δύο μέρες 26 σετ εσωρούχων και να προσποιηθώ πως κάνω σεξ με 26 πελάτες'' σημειώνει χαρακτηριστικά η Jennifer Love Hewitt, που στην ταινία υποδύεται μία καθωσπρέπει γυναίκα και σύζυγο, που ενώ έχει πιάσει δουλειά ως φυσιοθεραπεύτρια καταλήγει να κάνει κονσομασιόν!

Πηγή: http://dinatos.blogspot.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry