Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Στο σκαμνί ο Σλίβιο για το σκάνδαλο Ρούμπι...

Η δικαστικός Κριστίνα Ντι Τσένσο απεφάνθη: ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα παραπεμφθεί άμεσα σε δίκη με τις κατηγορίες της συνδρομής στην εκπόρνευση ανηλίκου και της κατάχρησης εξουσίας. Ο προκειμένου να αποδειχτεί το αν πλήρωσε για να έχει σεξουαλική σχέση με την 17χρονη κοπέλα.


Οι εισαγγελείς κατηγορούν τον 74χρονο Καβαλιέρε ότι έκανε σεξ επί χρήμασι με την Μαροκινή εξωτική χορεύτρια Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, γνωστή κι ως Ρούμπι, όταν εκείνη ήταν ακόμη μόλις 17 ετών και ότι αργότερα χρησιμοποίησε το αξίωμά του για να πετύχει την απόσυρση κατηγοριών εναντίον της για κλοπή, ισχυριζόμενος πως είναι η... ανιψιά του πρώην προέδρου της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ!

«Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό»,τόνισε ειρωνικά ο συνήγορος υπεράσπισης του Ιταλού πρωθυπουργού Πιέρο Λόνγκο, μετά την έκδοση της απόφασης που θα στήσει τον Καβαλιέρε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ακόμη μια φορά. Η δίκη, η οποία θα ξεκινήσει στις 6 Απριλίου, αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς στην κεντροδεξιά κυβέρνηση του κ. Μπερλουσκόνι, η οποία πλέον κρέμεται από μία κλωστή.
http://papatzides.blogspot.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry