Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Eστελνε άντρες για τεστ ΠΑΠ!!!

Ερωτήματα δημιουργούνται σχετικά με τη δράση γιατρού του ΟΠΑΔ, ο οποίος έστελνε για εξετάσεις, όπως τεστ ΠΑΠ, άντρες ασθενείς του. Οι συνάδελφοί του έχουν κάνει καταγγελία του γεγονότος στο παρελθόν, ωστόσο ως σήμερα εκείνος συνεχίζει να συνεργάζεται με τον ΟΠΑΔ.




Σε επιστολή των γιατρών προς τον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης του ΟΠΑΔ οι συνάδελφοί του καταγγέλλουν ότι οι ασθενείς τον επισκέπτονταν για ένα απλό τσεκ απ και εκείνος έγραφε μια πληθώρα δαπανηρών εξετάσεων, μεταξύ των οποίων όλους τους καρκινικούς δείκτες και τις ορμόνες, ακόμη και γυναικείες εξετάσεις σε άντρες, όπως οι δείκτες για καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Τέτοιου είδους εξετάσεις έχει συστήσει μάλιστα και σε έναν παπά.

Τις αιμοληψίες, όπως αναφέρει η «Ελευθεροτυπία», τις έκανε στο γραφείο του και τα δείγματα τα έστελνε σε συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο στους Αμπελόκηπους. Στην επιστολή των γιατρών τονίζεται επίσης ότι ο εν λόγω γιατρός είχε περάσει από το Πειθαρχικό του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών το 2008.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ασθενείς του έχουν διαμαρτυρηθεί ότι απειλούνται από τον ίδιο, ώστε να μην αναφέρουν το γεγονός στον επιθεωρητή του ΟΠΑΔ.
http://www.newsbeast.gr/

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry