Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Οι Ναζί ήταν πρωτοπόροι στις τρισδιάστατες ταινίες

Ανακαλύφθηκαν 3D ταινίες των Ναζί!




Το Ναζιστικό καθεστώς φαίνεται ότι πρόλαβε το Hollywood, κατά πολλές δεκαετίες αφού ανακαλύφθηκαν δύο ταινίες τριών διαστάσεων, που γυρίστηκαν από προπαγανδιστές του καθεστώτος το 1936!

Οι ταινίες ανακαλύφθηκαν από τον Αυστραλό σκηνοθέτη Philippe Mora, ο οποίος ισχυρίζεται πως ''η ποιότητα των ταινιών είναι φανταστική, οι Ναζί είχαν εμμονή με τον να καταγράφουν τα πάντα και κάθε εικόνα υποβαλλόταν σε έλεγχο, ώστε να μπορούν να ''κοντρολάρουν'' τη χώρα και τους πολίτες.''


Η μία ταινία αποτελείται από σκηνές, που δείχνουν διάφορα κρέατα πάνω σε μια ψησταριά, ενώ στην άλλη ταινία πρωταγωνιστούν διάφοροι Γερμανοί σταρ της εποχής.

Ο Mora, εντόπισε τις ταινίες ενώ διεξήγαγε έρευνες για ένα νέο ντοκιμαντέρ, που θα ασχολείται με το πως οι Ναζί χρησιμοποιούσαν τις ταινίες, ώστε να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και να χειραγωγούν τον γερμανικό λαό.

Επιπλέον, ο Αυστραλός σκηνοθέτης υποστηρίζει ότι οι εν λόγω ταινίες αποδεικνύουν ότι οι Ναζί ήταν πρωτοπόροι στις τρισδιάστατες ταινίες.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry