Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ήθελε να αποδείξει πόσο ερωτευμένη είναι και βγήκε βόλτα μόνο με τις παντόφλες!!!

Θα μπορούσε να ήταν η πρωταγωνίστρια του βίντεο-κλιπ, στο πολύ γνωστό τραγούδι που ερμήνευσε η Μαρινέλλα, «Για σένα μπορώ». Θα μπορούσε να υποστηρίξει με τις … ικανότητες της τον στίχο «για σενανε μπορώ να βγω γυμνή στους δρόμους», καθώς η 38χρονη ερωτευμένη γυναίκα βγήκε… βόλτα φορώντας μόνο τις παντόφλες της.


Η Maria Manuela, από την Πορτογαλία, ήθελε με αυτό τον τρόπο να αποδείξει την αγάπη που έχει στο σύζυγό της. « Ήθελα να αποδείξω στον άντρα μου ότι θα έκανα τα πάντα γι αυτόν. Τώρα δεν υπάρχει αμφιβολία για την αγάπη που μας ενώνει», δήλωσε η ερωτευμένη Μaria.

Μάλιστα αυτού του είδους την απόδειξη, τη ζήτησε ο σύντροφος της. Την προκάλεσε πάνω σε μια συζήτηση να περπατήσει γυμνή στο δρόμο της πόλης Guarda, για να του δείξει πόσο τον αγαπάει. Το ζευγάρι είναι φρεσκοπαντρεμένο και όταν ρωτήθηκε ο άνδρας της εάν θα έκανε το ίδιο, απάντησε καταφατικά. «Θα το έκανα ευχαρίστως αν μου το ζητούσε». Άντε κοπελιά για ζήτα το να δούμε θα είναι το ίδιο τολμηρός!

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry