Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Η Ντάριλ Χάνα σε μαραθώνιο πορνό!!!!


Ταινία με στόχο της πρωταγωνίστριας να βρεθεί στο κρεβάτι με… 600 παρτενέρ!
Tα βιβλία του Τσακ Πάλανιουκ θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ιδιόρρυθμα, ή σε κάθε περίπτωση δεν είναι πάντα εύκολα
κινηματογραφήσιμα. Γι’ αυτό μετά την...

ιδιοφυή μεταφορά του Fight Club από το Ντέιβιντ Φίντσερ, το συγγραφέα πολλοί αγάπησαν, αλλά μόνο ο Κλαρκ Κλεγκ με το Choke τον επανέφερε στα πλατό.
Σήμερα πάντως διαβάζουμε ότι παρά το ενδιαφέρον που κατά καιρούς έχει εκδηλωθεί από στούντιο και σκηνοθέτες για τίτλους όπως τα “Haunted”, “Invisible Monsters” και “Survivor”, τελικά αυτό που μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης είναι το “Snuff”, με τους Ντάριλ Χάνα, Τομ Σάιζμορ και Λόρα Μπιρτς στο φακό του Γάλλου Φαμπιάν Μαρτορέλ ("Tromatized – Meet Lloyd Kaufman"). Η – επιμενει στο καλτ - Χάνα θα υποδυθεί την Κάσι Ράιτ, μια «ξοφλημένη» πορνοστάρ που επιστρέφει στο χώρο με στόχο ένα πρωτότυπο ρεκόρ Γκίνες: να βρεθεί στο κρεβάτι με … 600 άνδρες μέσα σε μία μόνο ταινία.
Το βιβλίο, βασισμένο στην ιστορία της Άναμπελ Τσονγκ που ωστόσο περιόρισε το μαραθώνιό της σε 72 παρτενέρ, εστιάζει σε τρεις από τους άνδρες της Κάσι, τον Νο 600 (Σάιζμορ), που είναι ο άνθρωπος ο οποίος «σύστησε» την ηρωίδα στο κύκλωμα της πορνοβιομηχανίας, τον Νο 137, έναν τηλε-αστέρα και τον Νο 72, που προκύπτει ότι μπορεί να είναι γιος της!
Η Μπιρτς θα υποδυθεί την προσωπική βοηθό της Χάνα. Ο σκηνοθέτης σκοπεύει να γυρίσει την παράξενη αυτή ιστορία σε ένα χώρο – το στούντιο όπου γυρίζεται η πορνοταινία- με αλλεπάλληλα φλας μπακ στις ζωές και τις ιστορίες των προσώπων αυτών και της κοινής πορείας του. Ο ίδιος περιγράφει το σενάριο ως μια ιστορία ανδρών που τους συνδέει ένα κοινό σημείο αναφοράς.
Όσο για την πρωταγωνίστρια, που το όνομά της εμπλέκεται σε διάφορα επερχόμενα πρότζεκτ, φαίνεται να προτίμησε ένα ρόλο - πρόκληση, πριν επιστρέψει (άραγε με τι εύρημα) στην ταραντινική της περσόνα ως Ελ Ντράιβερ στο τρίτο Kill Bill. Καλά, γι’ αυτό το τελευταίο ακόμα διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας.

http://katinatv.blogspot.com

Πηγή: http://dinatos.blogspot.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry