Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τραγουδιστής πληρώνει κοπέλα για να υποδύεται την σύντροφό του!!!

Τα φαινόμενα τελικά απατούν… Αυτό ισχύει και για τον έρωτα γνωστού τραγουδιστή με την σύντροφό του, ο οποίος τελικά είναι σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες… μούφα και μάλιστα καλοπληρωμένη.

 Το ειδύλλιο του γνωστού τραγουδιστή ....
με την -επίσης- πασίγνωστη καλλονή, την οποία συναντάμε συχνά σε εκδηλώσεις της showbiz και κοσμικά πάρτυ, έγινε γνωστό τους τελευταίους μήνες, και φωτογραφίες τους άρχισαν να «φιγουράρουν» στα πρωτοσέλιδα περιοδικών.



Ο σάλος που προκλήθηκε από το «νέο έρωτα της showbiz» απασχόλησε -και απασχολεί- σε κάθε ευκαιρία τις εκπομπές life style, καθώς το ζευγάρι σε κάθε κοινή του έξοδο εμφανίζεται πιο ερωτευμένο από ποτέ.



Κανείς δεν έδωσε σημασία στους ψιθύρους, που κατά καιρούς αμφισβητούσαν τις σχέσεις του εν λόγω καλλιτέχνη με διάφορες –όχι πολλές- γνωστές κυρίες και μιλούσαν για «βιτρίνα». Είναι βλέπετε τόσο πειστική η συμπεριφορά τους.



Τελικά όμως, όλη αυτή η χρυσόσκονη δεν είναι τίποτε άλλο από καλοπληρωμένη δουλειά, με την κοπέλα να λαμβάνει κάθε φορά που εμφανίζεται στο πλευρό του τραγουδιστή, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές του star.gr, 2.800 ευρώ και μάλιστα αφορολόγητα…



Έτσι εξηγείται μάλλον που οι εμφανίσεις τους είναι… συλλεκτικές πλέον. Δεν βγαίνει ο άνθρωπος με τέτοια κρίση.
Το είδαμε εδώ: www.star.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry