Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί οι άντρες προτιμούν τις μελαχρινές;;;

Τι περνάει όμως από το μυαλό ενός άντρα όταν βλέπει μια μελαχρινή γυναίκα;

Γιατι οι άντρες ερωτεύονται τις ξανθιές...αλλά παντρεύονται τις μελαχρινές; Υπάρχει εξήγηση; Διάβασε το αφιέρωμα που ετοιμάσαμε και ίσως βγάλεις κάποια άκρη...



Τα τατουάζ πηγαίνουν περισσότερο στις μελαχρινές.
Σε μια έρευνα με δείγμα 150 άντρες που βαθμολογούσαν εικόνες γυναικών με τατουάζ, οι άντρες θεώρησαν λιγότερο ελκυστικές σωματικά τις γυναίκες με τατουάζ, πίστευαν ότι πίνουν περισσότερο κι ότι είναι πιο ανοιχτόμυαλες στο σεξ από ότι οι γυναίκες δίχως τατουάζ. Ακόμα η έρευνα έδειξε μια σχέση ανάμεσα στα τατουάζ και στο χρώμα τον μαλλιών, καθώς οι μελαχρινές γυναίκες με τατουάζ έλαβαν μεγαλύτερη βαθμολογία από τις ξανθές.

Θεωρούνται πιο ώριμες.
Μπορεί όπως δείχνουν οι έρευνες το ξανθό χρώμα στα μαλλιά να δείχνει τις γυναίκες πιο νέες, όμως αυτό δεν είναι πάντα θετικό καθώς συνδυάζεται στο μυαλό των αντρών με ανωριμότητα κι επιπολαιότητα. Αντίθετα οι μελαχρινές φαίνονται πιο ώριμες και κατασταλαγμένες και είναι αυτές με τις οποίες θα άνοιγε μια μεγάλη συζήτησε ένας άντρας.

Είναι περισσότερο αυτάρκεις.
Τα αποτέλεσμα μιας έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική έδειξαν ότι το μεγαλύτερο μέρος του αντρικού πληθυσμού πιστεύει ότι οι μελαχρινές γυναίκες είναι περισσότερο αυτάρκεις σε αντίθεση με τις ξανθές που χρειάζονται διαρκώς βοήθεια.

Θεωρούνται πιο σοβαρές.
Έχει αποδειχθεί ότι οι άντρες βρίσκουν τις ξανθές γυναίκες πιο προσεγγίσιμες, διασκεδαστικές αλλά και επιπόλαιες και τις μελαχρινές πιο πρακτικές, προσγειωμένες και σοβαρές.

 Είναι λιγότερο ευέξαπτες.
Ανάμεσα στις ξανθές και τις κοκκινομάλλες οι μελαχρινές φαίνεται να θεωρούνται οι πιο ήρεμες από όλες. Πιο ευέξαπτες θεωρούνται οι κοκκινομάλλες, μετά οι ξανθές και τέλος οι μελαχρινές.

Θεωρούνται πιο ικανές.

Φαίνεται ότι το χρώμα το μαλλιών επηρεάζει όλους τους τομείς καθώς οι μελαχρινές γυναίκες θεωρούνται πιο ικανές από τις ξανθές κι έτσι έχουν περισσότερες πιθανότητες να προσληφθούν σε μια δουλειά.

Κερδίζουν περισσότερα χρήματα.
Αφού από το χρώμα των μαλλιών τους οι μελαχρινές γυναίκες κρίνονται ως πιο ικανές από τις ξανθές τότε λογικά είναι εκείνες που κερδίζουν και τα περισσότερα χρήματα.

Είναι πιο έξυπνες.

Εντάξει όλοι γνωρίζουμε τα όσα λέγονται για το IQ των ξανθών γυναικών. Το αντίθετο συμβαίνει με τις μελαχρινές καθώς το χρώμα των μαλλιών τους φαίνεται να τους προσδίδει επιπλέον πόντους στο IQ τους.

Κάνουν τους άντρες να νιώθουν πιο επιτυχημένοι.
Φαίνεται ότι όλα τα στερεότυπα που κυκλοφορούν για τις μελαχρινές και τις ξανθές επηρεάζουν και την κρίση των αντρών οι οποίοι αισθάνονται πολύ πιο επιτυχημένοι έχοντας δίπλα τους μια μελαχρινή γυναίκα που διαθέτει όλα τα θετικά στοιχεία που προαναφέρθηκαν παρά μια ξανθιά που την ακολουθούν μονάχα αρνητικά στερεότυπα.

Κάνουν για σύζυγοι.
Φαίνεται ότι στην εικόνα που έχουν οι άντρες στο μυαλό τους για την μελλοντική τους σύζυγο εκείνη είναι μελαχρινή καθώς τις έχουν συνδυάσει με την πίστη και την ακεραιότητα.
Anoixtomualos

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry