Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση Μιχάλη Χατζηγιάννη και Ζέτας Μακρυπούλια...

ΣΗΜ: Ακόμη δέν έχω καταλάβει, ίσως και να χάνω το κρυφό αλλα υπερ - συμαντικό νόημα, της είδησης
γιατί έχει γίνει ντόρος με το συγκεκριμένο ζευγάρι τις τελευταιες μέρες.

Καποιος να με διαφωτίσει;

Ian





Σε θέσεις «μάχης» είναι οι φωτογράφοι σήμερα στην Κύπρο, καθώς εκεί θα γίνει απόψε η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια!


Σε συνέντευξή του, ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε την παρουσία τους, ενώ για ακόμα μία φορά είπε πόσο ευτυχισμένος είναι...

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι των ημερών θα βρεθεί στα βραβεία «άνδρες της χρονιάς» που θα απονεμηθούν στην ιδιαίτερη πατρίδα του Μιχάλη. Η ηθοποιός - παρουσιάστρια θα είναι οικοδέσποινα της βραδιάς και ο τραγουδιστής μεταξύ των καλεσμένων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως θα πάρει και βραβείο!


Ο τραγουδιστής θα έχει λοιπόν την ευκαιρία να απολαύσει την καλή του πάνω στη σκηνή, ενώ εκείνη θα τον καμαρώσει αν βραβευτεί. Να πάρει το βραβείο από τα χεράκια της δεν το νομίζουμε, ποτέ δεν ξέρεις όμως...

«Θα είμαστε στην εκδήλωση όχι σαν ζευγάρι, σε διαφορετικούς ρόλους», δήλωσε ο Μιχάλης στην εφημερίδα «Real News» και πρόσθεσε: «έχω λίγο άγχος αλλά με την Ζέτα έχουμε πολύ καλή χημεία»!

Κι ενώ στην αρχή έκρυβαν -όσο μπορούσαν- την σχέση τους, πλέον Μιχάλης και Ζέτα το... βροντοφωνάζουν! Ακόμα και στη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη, ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε να λέει πόσο ευτυχισμένος είναι, ενώ κάποια στιγμή βρέθηκε να κρατά στην αγκαλιά του μια μεγάλη καρδιά που έγραφε «σ’ αγαπώ».

Πηγή: http://www.madata.gr/

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry