Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Χωρίς String η νικήτρια της Eurovision Lena Meyer!!

Χωρίς string η Lena Meyer κι ό,τι καλύψει το καλσόν? Εδώ σε κάποιες αποκαλυπτικές πόζες, αφού το φουστανάκι έγινε… μπλουζάκι μεσ’ την καλή χαρά και μετά από την ελέω Μέρκελ νίκη της. Το… ερώτημα πάντως παραμένει. Μπορεί να το έπαιζε ολίγον… μυξοπαρθένα η νικήτρια της Eurovision αλλά φαινόταν ότι… το έχει το κορίτσι!


buzz it!

Δεκαεννέα νεκρoί, 26 τραυματίες από την επιδρομή στο στολίσκο Ελευθερίας, σύμφωνα με την ισραηλινή τηλεόραση!




Σε 19 ανέρχονται οι νεκροί και σε 26 οι τραυματίες μεταξύ των επιβατών του στολίσκου της Ελευθερίας που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα και δέχθηκε επίθεση από ισραηλινούς κομάντος, μετέδωσε...



το κανάλι 10 της ισραηλινής τηλεόρασης.
troktiko

buzz it!

Η Φωτογραφία της ημέρας!,...

Η Φωτογραφία της ημέρας!,...


Χαλαρά...

buzz it!

Το ισραηλινό ναυτικό επιτέθηκε κατά του διεθνούς ''στολίσκου ελευθερίας''




Οπως μετέδωσε πριν από λίγο το τηλεοπτικό δίκτυο της Χαμάς, το ισραηλινό ναυτικό επιτέθηκε κατά του διεθνούς ''στολίσκου ελευθερίας'' που μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας και υπάρχουν πολλοί τραυματίες.
Το δίκτυο μετέδωσε ότι 10 ακτιβιστές σκοτώθηκαν και 50 τραυματίστηκαν. Μεταδόθηκαν επίσης εικόνες που δείχνουν ισραηλινούς κομάντος να επιβιβάζονται σε πλοίο του στολίσκου από ελικόπτερα και να συγκρούονται με ακτιβιστές, καθώς και αρκετούς τραυματίες που βρίσκονται ξαπλωμένοι στο κατάστρωμα του σκάφους.
Μέχρι στιγμής ο ισραηλινός στρατός αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες, ενώ οι διοργανωτές της νηοπομπής ανθρωπιστικής βοήθειας δήλωσαν ότι δεν βρίσκονται σε επαφή με τα σκάφη.

buzz it!

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

H νεαρή Γερμανίδα που κατέκτησε την Ευρώπη!!




Ποιά είναι η  Lena Meyer- Landrut που κέρδισε την πρώτη θέση στον 55ο διαγωνισμό της Eurovision.Η 19χρονη τραγουδίστρια μάγεψε την Ευρώπη με το τραγούδι "Satellite" και απέσπασε την πρώτη θέση με 246 βαθμούς. Το βραβείο το παρέλαβε από τον περσινό νικητή Alexander Rybak με μεγάλη συγκίνηση, αφού στο τέλος της βραδιάς που είθισται να επαναλαμβάνεται το νικητήριο τραγούδι, έγινε με καθυστέρηση λίγων λεπτών.

buzz it!

Eurovision 2010: Αποτέλεσματα...



Μόνο 27 βαθμούς μάζεψε για την Κύπρο το «Life looks better in Spring» του John Lillygreen και των Islanders, στον τελικό του 55ου διαγωνισμού Eurovision. Πάντως η κυπριακή αποστολή στο Όσλο κρίνεται επιτυχημένη, αφού ο μεγάλος στόχος ήταν η πρόκριση στον τελικό, που ήρθε μετά από πέντε χρόνια. Η Ελλάδα με το «Opa» του Γιώργου Αλκαίου ήταν 8η με 140 βαθμούς.


Τον φετινό διαγωνισμό κέρδισε η 19χρονη Lena Mayer-Landrut για τη Γερμανία. Συνολικά μάζεψε 246 βαθμούς. Στη 2η θέση βρέθηκε η Τουρκία με 170 βαθμούς, τρίτη η Ρουμανία με 162β., τέταρτη η Δανία με 149 β., 5ο το Αζερμπαϊτζάν (145β.), έκτο το Βέλγιο με 143 βαθμούς, 7η η Αρμενία με 141 βαθμούς, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνουν η Γεωργία με 136 βαθμούς και η Ουκρανία με 108 βαθμούς.
Αξιοσημείωτο γεγονός του διαγωνισμού, η είσοδος στη σκηνή του Jaume Marquet Cot, ο οποίος είναι ευρύτερα γνωστός με το όνομα «Jimmy Jump», κατά τη διάρκεια του τραγουδιού της Ισπανίας.

buzz it!

Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας ενόψει της επίσκεψης του Πάπα στην Κύπρο!!


Ενόψει της παπικής επίσκεψης, πυρετώδης είναι η λήψη αυξημένων μέτρων προστασίας, τόσο από τις Αρχές Ασφαλείας της Κύπρου όσο και από το Γραφείο Ασφαλείας του Βατικανού και των δυνάμεων του ΟΗΕ στην Κύπρο. Συνήθως στις επισκέψεις του Πάπα χρησιμοποιείται ειδικά διαμορφωμένο όχημα του Βατικανού, το οποίο όμως αυτή τη φορά δεν θα μεταφερθεί στην Κύπρο, καθώς ο Ποντίφικας δεν προβλέπεται να διέλθει εν μέσω πλήθους. Έτσι αποφασίστηκε τελικά να επισπευστεί η παραλαβή νέας προεδρικής λιμουζίνας, ώστε ο Πάπας να διακινηθεί με το υφιστάμενο προεδρικό όχημα.

buzz it!

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Μείωση των μισθών βουλευτών και γερουσιαστών κατά 10% και 15% στην Ισπανία!

Μείωση των μισθών βουλευτών και γερουσιαστών κατά 10% και 15% στην Ισπανία!


ΜΙΑ ΜΙΑ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Οι βουλευτές στην Ισπανία θα πληρώνονται με μειωμένο κατά 10% το μισθό τους, αφού η χώρα έχει μπει σε περίοδο λιτότητας. Όλα τα κόμματα στην Κάτω Βουλή συμφώνησαν στην περικοπή κατά 10% του μισθού των βουλευτών τους καθώς και στη μείωση κατά 12% των έκτακτων πληρωμών τους...

buzz it!

Στις 10 το βράδυ ο μεγάλος τελικός της Eurovision!




Από τη ΝΕΤ θα μεταδοθεί ο τελικός της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Telenor Arena του Όσλο. Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν οι Γιώργος Αλκαίος & Friends, με το OPA. θα εμφανιστούν...

buzz it!

Βρήκαν πυραμίδα 1.400 ετών για… ζωντανούς!!

Εξαιρετικά ασυνήθιστη χαρακτήρισαν οι αρχαιολόγοι την πυραμίδα 1.400 ετών που ανακάλυψαν στο Περού. Η ακέφαλη πυραμίδα, που κατασκευάστηκε από τη φυλή Μότσε, λειτουργούσε για τους ζωντανούς και όχι για τους νεκρούς, ενώ μέσα της έφερε έναν θησαυρό αντικειμένων, τοιχογραφιών και ανθρώπινων λειψάνων.

buzz it!

"Απoλίθωμα φιδιού με μήκoς... λεωφoρείου"!



"Εάν σας κατατρόμαξε το φίδι που παραλίγο να καταβροχθίσει την Τζένιφερ Λόπεζ στην ταινία «Ανακόντα», τότε θα αισθάνεστε ευτυχείς που δεν υπήρχε ανθρώπινο είδος πριν από... 60 εκατομμύρια χρόνια στα τροπικά δάση της Κολομβίας!

Σύμφωνα με επιστήμονες, εκεί έζησε το μακρύτερο φίδι που...

buzz it!

"Μακεδονία, το πιο ακριβό οικόπεδο στο κόσμo"!

"Η πρώτη έρευνα για ουράνιο στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1953. Το 1954 ιδρύθηκε στη χώρα η Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ή ΕΑΕ) και το 1960 δημιουργήθηκε το Γεωλογικό Τμήμα της ΕΑΕ, με σκοπό την έρευνα για τον προσδιορισμό κοιτασμάτων ουρανίου.
Στο διάστημα 1971-1976, ξένοι επιστήμονες πραγματοποιούν έρευνα για ουράνιο στην περιοχή Παρανεστίου και προσδιορίζουν σημαντικές περιεκτικότητες ουρανίου στους λιγνίτες της Δράμας. Είναι γνωστό στους...

buzz it!

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Πανέμορφα τοπία

Πανέμορφα τοπία



buzz it!

Η Κύπρoς στoν τελικo της Eurovision!

Η Κύπρoς στoν τελικo της Eurovision!



 Ο Jon Lilygreen κατάφερε να στείλει την Κύπρο στον τελικό της Eurovision 2010!!!
Ανέλπιστο....Μετά από 6 χρόνια και πάλι στον τελικό...
Άντε και με την κούπα....



buzz it!

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Το πρόγραμμα αγώνων του Μουντιαλ 2010!



Η Ελλάδα θα παίξει 12 17 και 22 Ιουνιου!


Αναλυτικά
12 Ιουνίου/Πορτ Ελίζαμπεθ/Ν. Κορέα - ΕΛΛΑΔΑ
17 Ιουνίου/Μπλουμφοντέιν/ΕΛΛΑΔΑ - Νιγηρία
22 Ιουνίου/Πολοκουάνε/ΕΛΛΑΔΑ - Αργεντινή



buzz it!

Μετά από 1500 τσιμπήματα μελισσών έχει αλλάξει η ζωή της!!

Η 45χρονη Sami Chugg  ήταν για χρόνια στο κρεβάτι σε πολύ άσχημη κατάσταση, αφού πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και η ασθένεια είχε προχωρήσει πολύ. Η γυναίκα αυτή πριν λίγο καιρό όμως λέει ότι ξεκίνησε μια διαφορετική θεραπεία που σήμερα την έχει φέρει και πάλι στα πόδια της.

Είναι μια θεραπεία με μέλισσες. Μέλισσες τοποθέτοντουσαν στην πλάτη της κοντά στην περιοχή της σπονδυλικής της στήλης. Οι μέλισσες την τσιμπούσαν και το δηλητήριο τους βοήθησαν πολύ την κατάστασή της. Φυσικά αυτού του είδους η θεραπεία θα μπορούσε όχι μόνο να μην έχει αποτέλεσμα αλλά να είναι και επικίνδυνη. Η Sami σήμερα μετά από 1500 τσιμπήματα έχει αλλάξει τη ζωή της.

Πηγή: typos.com.cy

buzz it!

Τα πιο χαριτωμένα Μωρά (Ζωάκια)

Τα πιο χαριτωμένα Μωρά (Ζωάκια)



buzz it!

Λουκέτο από Google στο troktiko αν ...

...βγει η κασέτα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο!





Εδώ και λίγη ώρα παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι σε βάρος του troktikou. Η GOOGLE ενημερώνει ότι αν βγει η κασέτα που έχουμε στα χέρια μας και αφορά στην σαπίλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα κλείσει το blog!






ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ πράγματα αφού η συνέντευξη βασίζεται σε γεγονότα και βέβαια ΔΕΝ πρόκειται να τους περάσει.

buzz it!

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ο Αλκαίος και το «Opa» στον τελικό!




Θριαμβευτική ήταν από όλες τις απόψεις η εμφάνιση του Γιώργου Αλκαίου στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision. Την πρόκριση για τον τελικό ο Έλληνας τραγουδιστής, οι Friends και οι συνεργάτες του την πήρανε στην κυριολεξία με το σπαθί τους αφού όλο αυτό το διάστημα έχουν δώσει γι αυτήν την εμφάνιση εκτός από χρήματα και ατέλειωτες ώρες δουλειάς.

buzz it!

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Οι καλύτερες διαφημίσεις με σκύλους

Οι  καλύτερες διαφημίσεις με σκύλους!


Τα συμπαθέστατα τετράποδα πάλι κλέβουν την παράσταση!


buzz it!

Η Φωτογραφία της ημέρας!,...

Η Φωτογραφία της ημέρας!,...





Riverside Town of Tortel

Photography by Bridget Besaw, ILCP

The tiny town of Tortel, Chile, lies at the delta of the Baker River (pictured).

Former National Geographic Young Explorer Trevor Frost—who visited the Patagonian region on assignment with the International League of Conservation Photographers—said the most striking moment was a conversation with a Tortel villager named Noel.

"He said he didn't want the dams, because it would be the beginning of the end for Patagonia," Frost recalled.

"He said that the dams would serve as an invitation for a rush of development that Patagonia has never seen. It will forever change the wild nature of the place, he warned."

http://news.nationalgeographic.com

buzz it!

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Ανοίγει ξανά το Gamato.info!!!





Επιστρέφει πάλι το iGamato.info ?Αρχές του Ιούνη υπόσχεται να επαναλειτουργήσει....


Υπομονή...

buzz it!

Ο πρώτος ημιτελικός της EUROVISION...



Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε πλέον για τον α' ημιτελικό του 55ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, και στον οποίο συμμετέχει η Ελλάδα με το "OPA" και τον Γιώργο Αλκαίο & Friends. Ο ημιτελικός διεξάγεται αύριο Τρίτη 25 Μαΐου, στην Telenor Arena του Όσλο και μαζί με την Ελλάδα διαγωνίζονται (με σειρά εμφάνισης) οι χώρες: Μολδαβία, Ρωσία, Εσθονία, Σλοβακία, Φινλανδία, Λετονία, Σερβία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Πολωνία, Βέλγιο, Μάλτα, Αλβανία, Πορτογαλία, ΠΓΔΜ, Λευκορωσία και Ισλανδία. Ο ημιτελικός θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22.00 από το eurovision.ert.gr και τη ΝΕΤ.

Πώς ψηφίζουμε

buzz it!

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Η Φωτογραφία της ημέρας!,..

Η Φωτογραφία της ημέρας!,..
 



Great Horned Owl

Photograph by Joel Sartore
The most common owl in North and South America, the great horned owl is a hard-working partner and father. In late winter, while his mate stays on the nest with their clutch of two or three eggs, the male heads off to find food for both of them, carrying rats, mice, and squirrels back to the nest. Once the chicks hatch, his job gets harder—he now has to feed an additional two or three mouths.

http://animals.nationalgeographic.com

buzz it!

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Ατάκες Κυπρίων Μαμάδων !


1. Εκάψατε με!
2. Εγώ γίνομαι 1000 κομμάθκια για σας τζιαι εσείς τίποτε!
3. Αν δεν ήμουν εγώ δαμέσα ήταν να βρωμίσετε!
4. Τούτον εν τω ευχαριστώ σας ρε που ό,τι ζητήσετε έχετε το!
5. Εν να πάω να έβρω ένα γκρεμμό να δώκω κάτω να ησυχάσω!
6. Εν σκέφτεστε τίποτε!
7. Που εν να γεράσω εν να έβρετε ένα γηροκομείο να με κλείσετε μέσα τζιαι με εν να έρκεστε να με θωρείτε με τίποτε!

buzz it!

Η δημοσκόπηση που σκοτώνει !!!

Η δημοσκόπηση που σκοτώνει !!!






ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;

21% AΠΑΝΤΗΣΕ: NAI

17% ΑΠΑΝΤΗΣΕ: OXI

62% ΑΠΑΝΤΗΣΕ: عهد الأمن العالمي بواشنط


πηγή:http://troktiko.blogspot.com

buzz it!

Ζώα σε παράξενες καταστάσεις... Vol 2

Ζώα σε παράξενες καταστάσεις... Vol 2


buzz it!

Το iPhone μέσα στις 10 καλύτερες εφευρέσεις!

Η σημαντικότερη εφεύρεση της ιστορίας είναι σύμφωνα με τους Βρετανούς το iPhone, το οποίο στη Βρετανία πωλείται μέχρι και σε σούπερ μάρκετ.





Το iPhone, το έξυπνο τηλέφωνο της apple το χρησιμοποιούν 42 εκατομμύρια χρήστες. Σύμφωνα με έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 4.000 άτομα στη Μεγάλη Βρετανία είναι η 8η πιο σημαντική εφεύρεση στον κόσμο μπροστά ακόμα και από το αυτοκίνητο αλλά και τη φωτογραφική μηχανή.

buzz it!

99-year-old error in Oxford English Dictionary!!


Ένα Αυστραλός, βρήκε ένα λάθος στο αγγλικό λεξικό της Οξφόρδης το οποίο είχε περάσει απαρατήρητο για 99 χρόνια!

Ο Δρ. Stephen Hughes από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο στο Brisbane, ερευνώντας ένα άρθρο, παρατήρησε ότι ο ορισμός για τη λέξη "siphon" (σιφόνι) ήταν λανθασμένος.

buzz it!

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Playmate 2010: Κάτια Δέδε!!!

Playmate 2010: Κάτια Δέδε!!!




Toν τίτλο της MISS PLAYMATE πήρε με διαφορά ...στήθους η Κάτια Δέδε...

buzz it!

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Ποιά είναι η πρώτη αιτία θανάτου για τους Κυπρίους οεοο;

Οι ασθένειες του κυκλοφορικού συστήματος των εγκεφαλικών αγγείων, αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου για τους Κυπρίους.

Σύμφωνα με την έκθεση της Κυπριακής Στατιστικής Υπηρεσίας για τις στατιστικές υγείας και νοσοκομείων για το 2008,
οι ασθένειες του κυκλοφορικού συστήματος (ισχαιμικές καρδιοπάθειες, άλλες παθήσεις της καρδιάς και ασθένειες των εγκεφαλικών αγγείων), αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου για τους Κυπρίους.

Δεύτερη αιτία θανάτου είναι τα κακοήθη νεοπλάσματα (καρκίνοι), με τις ασθένειες των ενδοκρινών αδένων της θρέψης και του μεταβολισμού, ιδιαίτερα του σακχαρώδους διαβήτη, να ακολουθούν στην τρίτη θέση, και τις ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος στην τέταρτη.

Το 2008, σύμφωνα με την έκθεση της Στατιστικής Υπηρεσίας, καταγράφηκαν συνολικά 5.194 θάνατοι, από τους οποίους 2.740 ήταν ανδρών και 2.454 γυναικών. Από το σύνολο των θανάτων, 2.015 οφείλονταν σε ασθένειες του κυκλοφορικού συστήματος (1.025 άνδρες και 990 γυναίκες).

Στα νεοπλάσματα, το σύνολο των θανάτων, που καταγράφηκαν, ήταν 1.138, από τα οποία 1.103 κακοήθη.

Από αυτά, 623 αφορούσαν άνδρες και 480 γυναίκες. Η μορφή της νόσου, που πλήττει κυρίως και προκαλεί θανάτους, είναι ο καρκίνος του πνεύμονα (συνολικά 195, από τους οποίους 160 ανδρών και 35 γυναικών).


SigmaLive/NewsIt

buzz it!

ΠΑΣΥΔΥ: Ετεροβαρή τα μέτρα σου Σταυράκη

Με κύρια έμφαση στα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση για το πρόγραμμα σταθερότητας και στήριξης της κυπριακής οικονομίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, στα γραφεία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Δημοσίων Υπαλλήλων, σύσκεψη των οργανώσεων των κρατικών υπαλλήλων και της Ενωσης Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου (ΕΤΥΚ).

buzz it!

Η Φωτογραφία της ημέρας!,.

 Η Φωτογραφία της ημέρας!,.






Aurora Borealis

Photograph by Robert Postma

Canada's northern latitude makes it an ideal place to catch the aurora borealis. Created when charged particles from the sun collide with Earth's upper atmosphere, auroras vary in color from red to green to blue and vary in shape from drapes to arcs to bands.

buzz it!

Μαθητής έσπασε στο ξύλο τον καθηγητή του!

Μπουνίδι εν ώρα μαθήματος. Μαθητής έσπασε στο ξύλο τον καθηγητή του!


Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε πριν μερικές μέρες σε λύκειο της Κύπρου. Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφαλίσαμε, μαθητής Β' λυκείου γρονθοκόπησε καθηγητή του γιατί του έκανε παρατήρηση, μιας και μιλούσε εν ώρα μαθήματος. Ο μαθητής έβρισε αρχικά τον καθηγητή και χωρίς δεύτερη σκέψη κατευθύνθηκε εξαγριωμένος προς το μέρος του και άρχισε να τον χτυπά σε διάφορα μέρη του σώματός του.

buzz it!

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Αληθινή αγάπη (19 pics)

Αληθινή αγάπη (19 pics)

Όταν τα ζώα αγαπούν... 



buzz it!

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Η Ολλανδική εταιρεία ''Κόρεντον'' πραγματοποιεί παράνομες πτήσεις στα κατεχόμενα!!






Χθες προσγειώθηκε παράνομα στα κατεχόμενα αεροσκάφος της ολλανδικής αεροπορικής εταιρείας "Κορέντον", το οποίο μετέφερε 168 τουρίστες, σύμφωνα με τα σημερινά τουρκοκυπριακά ΜΜΕ.
Κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, η ολλανδική εταιρεία θα πραγματοποιήσει παράνομα συνολικά 26 πτήσεις προς τα κατεχόμενα και στοχεύει να μεταφέρει δέκα χιλιάδες τουρίστες.

buzz it!

PLAYMATE of the YEAR 2010!

PLAYMATE of the YEAR 2010. 



Οι 12 πιο καυτές Ελληνίδες...

buzz it!

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

"H ηλιακή ενέργεια είναι ανεξάντλητη!!!"

"O Παγκόσμιος Οργανισμός Ενέργειας (ΠΟΕ), αναφέρει ότι η ηλιακή ενέργεια θα μπορούσε να καλύψει μέχρι το 2050, το 22% των ενεργειακών αναγκών, περίπου το ¼ της παγκόσμιας ζήτησης, γεγονός που θα μείωνε τις εκπομπές του CO2, κατά 6 δις τόνους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», στην ανακοίνωση του ο ΠΟΕ αναφέρει ότι «Η ηλιακή ενέργεια στο σύνολο της είναι πρακτικά ανεξάντλητη και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν περιορισμοί...

buzz it!

Η πράσινη ενέργεια δεν είναι και τόσο δωρεάν!

Πρόσφατα η Ισπανία σημείωσε δύο ρεκόρ. Το ένα ήταν η παραγωγή πάνω του 50 τοις εκατό της ηλεκτρικής ενέργειας από ανεμογεννήτριες (στιγμιαία και μόνο μια φορά). Το άλλο ρεκόρ ήταν η άνοδος της ανεργίας σε ποσοστό άνω του 20 τοις εκατό. Και όμως, η Ισπανία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, σύμφωνα με τους απανταχού φανατικούς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ).

Ο άνεμος και ο ήλιος είναι δωρεάν στην πατρίδα μας, που είναι προικισμένη και με τα δύο. Όμως, για να μετατραπεί το ηλιακό φως και ο άνεμος σε ενέργεια υπάρχει κόστος, τόσο περιβαλλοντικό όσο και οικονομικό

buzz it!

Έξυπνες διαφημίσεις!

Έξυπνες διαφημίσεις!

buzz it!

Funny and Sexy Photos Vol 4

Funny and Sexy Photos Vol 4


buzz it!

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Κυπελλούχος Κύπρου στέφθηκε ο Απόλλωνας Λεμεσού!

Κυπελλούχος Κύπρου στέφθηκε ο Απόλλωνας Λεμεσού!




Λάρνακα: Ο Απόλλωνας πανηγυρίζει την κατάκτηση του 6ου κυπέλλου στην ιστορία του. Νίκησε με 2-1 απόψε τον ΑΠΟΕΛ στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου.  Το σκορ άνοιξε ο Μπακούρα μόλις στο 42ο δευτερόλεπτο, ισοφάρισε για τον ΑΠΟΕΛ ο Ζεβλάκοφ αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.  Ο Μέρκης σκόραρε στο 73΄ λεπτό κι έδωσε τη νίκη και το κύπελλο στον Απόλλωνα.

buzz it!

Φωτογραφίες από τυφώνες και αστραπές

Φωτογραφίες από τυφώνες και αστραπές



buzz it!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Παρουσίαση του Βιβλίου ‘ΙΟΚΑΣΤΗ’ στην Πάφο

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι ‘βιβλιοεκδόσεις Αναζητήσεις’ σας προσκαλούν  στην παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα 
Γιάννου Λαμπή 
‘ΙΟΚΑΣΤΗ’

Το έργο θα προλογίσει η διευθύντρια των Αναζητήσεων κα. Μαρία Στυλιανού και ανάλυση θα κάνει ο συγγραφέας - δημοσιογράφος 
κ. Μάκης Αντωνόπουλος

Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010 και ώρα 7.30 μ.μ στη αίθουσα της Στέγης Γραμμάτων, στη Πάφο.

Τηλ. 25561963, 99692639

buzz it!

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Τρελά κέρδη από την πώληση ηφαιστειακής στάχτης!!

Τρελά κέρδη από την πώληση ηφαιστειακής στάχτης!!




Μια μικρή εταιρία στην Ισλανδία που πουλά μέσω του Διαδικτύου τέφρα από τον ενεργό ηφαίστειο Εϊγιαφιατλαγιοκούλ, σημειώνει εξαιρετική επιτυχία στις πωλήσεις της καθώς η ζήτηση είναι αυξημένη από τουλάχιστον 130 χώρες, ανακοινώθηκε την Πέμπτη.
Η εταιρία με τη διαδικτυακή διεύθυνση...

buzz it!

Η Φωτογραφία της βδομάδας (Ομίχλη ...)

Η Φωτογραφία της βδομάδας


Ομίχλη ...

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βάζω μια δική μου φωτογραφία σ αυτή την ενότητα και ελπίζω να σας αρέσει....

 



 

buzz it!

Με «τεχνητά δέντρα» η μείωση του διοξειδίου του άνθρακα!



Επίκαιρο και ελπιδοφόρο, αν και κάπως κακόγουστο, δείχνει να είναι το δάσος από «τεχνητά δέντρα» που μπορεί σύμφωνα με τους επιστήμονες να δημιουργηθεί μέσα στα επόμενα δέκα με είκοσι χρόνια, ώστε να βοηθήσει στη μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα.
Τα δέντρα αυτά αποτελούν μία από τις τρεις πιο πρακτικές «γεωμηχανολογικές» ιδέες που δημοσιεύτηκαν σε πρόσφατη έρευνα. Οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Μηχανολογίας και Μηχανικής που διεξήγαγαν την έρευνα υποστηρίζουν ότι χωρίς την «γεωμηχανολογία» θα ήταν αδύνατο να αποφευχθούν οι επικίνδυνες κλιματικές αλλαγές. Η εν λόγω αναφορά περιλαμβάνει ένα πλάνο 100 χρόνων για το πώς θα απαλλαγεί από το διοξείδιο του άνθρακα η παγκόσμια οικολογία.

buzz it!

Ντούβλη: Το DVD της στα περίπτερα...

Ντούβλη:  Το DVD της στα περίπτερα...




Χαμός γίνεται από το πρωί στην Ομόνοια. Κάθε λογής συμπολιτών μας σπεύδουν στα περίπτερα για να αγοράσουν την τσόντα της Ντούβλη η οποία κυκλοφόρησε. Αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, μας ενημέρωσαν ότι είδαν ακόμη και βουλευτές να ψάχνουν το περίφημο DVD. Τι άλλο θα δούμε ρε παιδιά!!! Δεν έχετε άλλες δουλειές να κάνετε;




πηγή:http://filoksenos.blogspot.com

buzz it!

Ο καφές ελαττώνει τα λάθη στη δουλειά!

Ο καφές ελαττώνει τα λάθη στη δουλειά!


Όσοι πίνουν καφέ κατά τη διάρκεια της εργασίας τους έχουν λιγότερες πιθανότητες να κάνουν λάθη, σύμφωνα με έρευνα το London School of Tropical Medicine.

Σύμφωνα με την επιστημονική ομάδα, αυτοί που δουλεύουν σε βάρδιες διαταράσσουν το βιολογικό τους ρολόι και κουράζονται πιο εύκολα στη δουλειά, με αποτέλεσμα να κάνουν όλο και περισσότερα λάθη.

buzz it!

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Πού δίνουν οι Κύπριοι το 12 τους στη Eurovision?

Πού δίνουν οι Κύπριοι το 12 τους στη Eurovision?




Στα πλαίσια του Ogae Inetrnational Poll, τα μέλη του OGAE Cyprus διενήργησαν την δική τους ψηφοφορία για να αναδείξουν το νικητή, μεταξύ των φαν, της Eurovision 2010 πριν καν γίνει ο μουσικός διαγωνισμός. Πώς ψήφισε η Κύπρος και πού άραγε έδωσε το δωδεκάρι; Και για να εξηγούμαστε, αυτό γίνεται πάντα (από όλα τα OGAE της Ευρώπης) για να φαίνεται ποιο τραγούδι ξεχωρίζει και ποιο όχι. Και επειδή θα αναρωτηθείτε γιατί η Ελλάδα δεν είναι στην ψηφοφορία... Ο Γιώργος Αλκαίος θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό (δυστυχώς) άρα ούτε μπορεί να μας ψηφίσει, ούτε να τους ψηφίσουμε...
Η δεκάδα έχει ως εξής:

buzz it!

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry