Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Playmate 2010 - Οι υποψήφιες




Οι υποψήφιες...

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΩΜΑΝΟΥ
Είναι 24 χρονών και κατάγεται από τη Ρουμανία. Ήρθε στην Ελλάδα πριν αρκετά χρόνια για να χάρη ενός τρελού έρωτα μ’ έναν συμπατριώτη μας. Ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ ενώ για χάρη της συμμετοχής της στο διαγωνισμό Playmate ανέβαλε το ταξίδι της στην Αμερική όπου είχε σχεδιάσει να παρακολουθήσει σεμινάρια στο California Super Bike School, αφού έχει πάθος με τις αγωνιστικές μηχανές.







ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΩΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
Είναι 20 χρονών, γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει κατά το ήμισυ ρωσικές ρίζες. Παράλληλα με τα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα σπουδάζει υποκριτική στο Θέατρο των Αλλαγών. Δηλώνει γοητευμένη από τον χώρο της τηλεόρασης με τον οποίο δεν αποκλείει να ασχοληθεί στο μέλλον. Το καλλίγραμμο σώμα της, είναι αποτέλεσμα της πολυετούς ενασχόλησης με την πυγμαχία, το άλμα επί κοντώ αλλά και τον επαγγελματικό χορό. Προσγειωμένη και απαιτητική, θέλει να βασίζεται στα πόδια της, ενώ αποκαλύπτει ότι αδιαφορεί για τα υλικά αγαθά.


ΑΜΑΝΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑΝΟΥ
Είναι 19 ετών, γεννημένη στη Θεσσαλονίκη ενώ το τελευταίο διάστημα κατοικεί στην Αθήνα. Παράλληλα με το μόντελινγκ συνεχίζει τις σπουδές της στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου. Λάτρης των σπορ και ιδιαίτερα του χειμερινού σκι και του snowboard, στο οποίο διαπρέπει, αναζητά στιγμές που θα την κάνουν να ζει ελεύθερα και μακριά από τα καθιερωμένα. Πιστεύει πως με η συμμετοχή της στα Playmate θα ανοίξει τις πόρτες στον λαμπερό κόσμο της μόδας.


ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Είναι 23 ετών, γεννήθηκε στην Τσεχία και τα τελευταία πέντε χρόνια ζει στην Αθήνα. Η μεγάλη αγάπη της ζωής της είναι ο χορός με τον οποίο ασχολείται επαγγελματικά από μικρή. Πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στα Playmate γιατί ήταν μια φαντασίωση που ήθελε να κάνει πραγματικότητα. Αυτή την εποχή δηλώνει ελεύθερη και ωραία, αλλά έτοιμη να ζήσει έναν παράφορο έρωτα. Χόμπι της η γυμναστική και η κολύμβηση.




ΑΝΔΡΕΑΝΗ ΤΣΑΦΟΥ
Είναι 22 ετών, έχει ύψος 1.80 και κατάγεται από την Καλαμάτα. Σπουδάζει νοσηλευτική στο ΤΕΙ Αθήνας αλλά ο χώρος του μόντελινγκ αποτελεί το μεγάλο της πάθος και το μοναδικό της ενδιαφέρον. Δηλώνει τελειομανής, φιλόδοξη και αυστηρή επαγγελματίας. Ονειρεύεται να γίνει μοντέλο της Victoria’s Secret, αφού οι αναλογίες της το επιτρέπουν. Είναι οπαδός της ΑΕΚ, λατρεύει τα παπούτσια και τους λάτιν χορούς.


ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΞΕΝΟΥ
Eίναι 22 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπουδάζει ενδυματολόγος-σχεδιάστρια μόδας αλλά προς το παρόν ο χώρος του μόντελινγκ είναι η αυστηρή προτεραιότητά της. Σαν χαρακτήρας δηλώνει παρορμητική, κυκλοθυμική, ευαίσθητη αλλά και πολύ πεισματάρα. Τα δυο τελευταία χρόνια ασχολείται με το kick boxing ενώ φετίχ της είναι τα χρυσά κοσμήματα.

 
ΗΡΑ ΜΕΛΗ
Είναι 20 ετών, έχει ύψος 1.73 και κατάγεται από την Κω. Ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και αναζητά νέες ευκαιρίες στον χώρο. Ως φανατική οπαδός του Παναθηναϊκού πηγαίνει συχνά στο γήπεδο και δεν διστάζει να πανηγυρίζει με τις επιδόσεις της ομάδας της. Σε γενικές γραμμές, δηλώνει ήρεμο πνεύμα, αλλά με συγκεκριμένα όρια και μεγάλη αδυναμία στα εσώρουχα. Ονειρεύεται μια ζωή γεμάτη ταξίδια.


ΚΑΤΙΑ ΔΕΔΕ
Είναι 22 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα και σπουδάζει Γραφιστική στο ΤΕΙ Αθηνών. Ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και ονειρεύεται μια μεγάλη καριέρα στις πασαρέλες του εξωτερικού. Δηλώνει πειθαρχημένη και παθιασμένη με τη δουλειά της. Είναι μανιώδης...συλλέκτης μαγιό, ενώ χόμπι της είναι η ζωγραφική, το σκι και το snowboard.


ΑΡΕΤΗ ΣΠΑΝΟΥ
Είναι 19 ετών, η μητέρα της είναι από την Ταϊλάνδη και ο πατέρας της από την Τρίπολη. Τα πρωινά εργάζεται ως ναυαγοσώστρια στην πισίνα παραλιακού club, ενώ τα βράδια ομορφαίνει την υποδοχή του μεγάλου αθηναϊκού club. Με τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό στοχεύει στην αναγνωρισιμότητα και σε νέες ευκαιρίες στον χώρο του μόντελινγκ. Χόμπι της το Tang Soo Do και το βόλεϊ, ενώ φετίχ της τα τατουάζ και τα ακριβά παπούτσια.


ΕΙΡΗΝΗ ΚΕΒΕΖΕ
Είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.75 και έχει καταγωγή από το Μεσολόγγι και τη Μικρά Ασία. Εργάζεται ως εκπαιδεύτρια κομμωτών σε πολυεθνική εταιρεία, ενώ έχει συμμετάσχει και σε διαφημίσεις. Συμμετέχει στα Playmate της χρονιάς 2010 για να ζήσει από κοντά τη μοναδική εμπειρία του διαγωνισμού. Δηλώνει ευαίσθητη αλλά και δυναμική. Είναι Παναθηναϊκός, ενώ χόμπι της είναι το kick boxing και το aqua aerobic.


ΝΑΤΑΣΣΑ ΛΥΜΠΕΡΙΔΟΥ
Είναι 22χρονών έχει ύψος 1.74, κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη και είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Η μεσογειακή ομορφιά της Νατάσας σε κυριεύει από την πρώτη στιγμή που θα την εντοπίσεις στον χώρο. Δηλώνει γυναίκα καριέρας, ενώ το μόντελινγκ αποτελεί μια από τις μεγάλες της αγάπες. Χόμπι της η γυμναστική.




ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΠΠΑ
Είναι 21 ετών, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Αθήνα. Σπουδάζει Πληροφορική και ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Δηλώνει φανατική του χορού, της γυμναστικής και των νυχτερινών εξόδων στις οποίες δύσκολα αντιστέκεται. Αυτοχαρακτηρίζεται ως «μαγκάκι» ενώ αυτή την εποχή δηλώνει ερωτευμένη μόνο με τον εαυτό της.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry