Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

Τρελά κέρδη από την πώληση ηφαιστειακής στάχτης!!

Τρελά κέρδη από την πώληση ηφαιστειακής στάχτης!!
Μια μικρή εταιρία στην Ισλανδία που πουλά μέσω του Διαδικτύου τέφρα από τον ενεργό ηφαίστειο Εϊγιαφιατλαγιοκούλ, σημειώνει εξαιρετική επιτυχία στις πωλήσεις της καθώς η ζήτηση είναι αυξημένη από τουλάχιστον 130 χώρες, ανακοινώθηκε την Πέμπτη.
Η εταιρία με τη διαδικτυακή διεύθυνση...nammi.is που ασχολείται με τη διάθεση προϊόντων της νησιωτικής αυτής χώρας του Βορείου Ατλαντικού, πρότεινε πριν από δέκα μέρες τη διάθεση ενός φιαλιδίου με 160 γραμμάρια ηφαιστειακής τέφρας έναντι του πόσου των 3.900 ισλανδικών κορωνών (23,80 ευρώ), και είδε τα κέρδη της να αυξάνονται κατακόρυφα.

" Όλα ξεκίνησαν από τους ξένους πελάτες μας, και ειδικότερα από ένα συλλέκτη ο οποίος μας ζήτησε εκτός των άλλων εάν μπορούσαμε να του βρούμε λίγη τέφρα από το ηφαίστειο. Τότε σκέφτηκα αμέσως ότι πρόκειται για μια καταπληκτική ιδέα", δήλωσε ο επικεφαλής του διαδικτυακού τόπου πώλησης Σόφους Γκούσταφσον.

πηγή: http://troktiko.blogspot.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry