Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

Ο Αλκαίος και το «Opa» στον τελικό!
Θριαμβευτική ήταν από όλες τις απόψεις η εμφάνιση του Γιώργου Αλκαίου στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision. Την πρόκριση για τον τελικό ο Έλληνας τραγουδιστής, οι Friends και οι συνεργάτες του την πήρανε στην κυριολεξία με το σπαθί τους αφού όλο αυτό το διάστημα έχουν δώσει γι αυτήν την εμφάνιση εκτός από χρήματα και ατέλειωτες ώρες δουλειάς.
Με το που βγήκε ο Γιώργος Αλκαίος στη σκηνή, ξεκίνησε το απόλυτο χάος. Σημαίες, σφυρίκτρες, φωνές, και όλα τα επιφωνήματα του ελληνικού τραγουδιού να ακούγονται από παντού ξεσηκώνοντας όλο το στάδιο. "Άξιζε να δούμε την Eurovision μόνο για τον Γιώργο Αλκαίο! " είπε ο άνθρωπος που έκανε την αναμετάδοση για το BBC 3! Συμφωνούμε απολύτως!

Μαζί με την ελληνική συμμετοχή, η οποία ανακοινώθηκε τέταρτη, το πράσινο φως πήραν (με σειρά ανακοίνωσης) η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η Μολδαβία, η Ρωσία, η Πορτογαλία, η Λευκορωσία, η Σερβία, το Βέλγιο, η Αλβανία και τέλος η Ισλανδία!

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry