Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Πέρασε από εξετάσεις 960 φορές για να πάρει δίπλωμα οδήγησης!

Πέρασε από εξετάσεις 960 φορές για να πάρει δίπλωμα οδήγησης!

"Ο επιμένων νικά" φαίνεται να είναι το σύνθημα της Nοτιοκορεάτισσας που πέρασε από εξετάσεις 960 φορές προκειμένου να αποκτήσει το πολυπόθητο δίπλωμα οδήγησης και να αγοράσει το δικό της αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πρακτορείου ειδήσεων Yonhap, η Τσα Σασούν (Cha Sa-soon) μόνο τον τελευταίο μήνα δοκίμασε να περάσει το πρακτικό τεστ οδήγησης 10 φορές. Η υποψήφιοι οδηγοί της Νότιας Κορέας υποχρεούνται να περάσουν πρώτα από γραπτές εξετάσεις, τις οποίες η 69χρονη έδινε καθημερινά από το 2005, πριν την επιτυχία της πέρυσι.


Η ίδια πηγή αναφέρει ότι κυρία Σασούν ήθελε να αγοράσει το δικό της αυτοκίνητο, από δεύτερο χέρι για να επισκέπτεται τον γιο και την κόρη της, ενώ παράλληλα θα το χρησιμοποιεί στο εμπόριο λαχανικών στο οποίο επιδίδεται.

Μέχρι στιγμής οι απόπειρες διασταύρωσης της είδησης από τα διεθνή πρακτορεία δεν απέδωσαν καρπούς, καθώς ούτε η ίδια, ούτε κάποιος εκπρόσωπος του τοπικού υπουργείου μεταφορών απάντησε στο τηλέφωνο.

Πηγή: typos.com.cy

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry