Κυριακή 30 Μαΐου 2010

H νεαρή Γερμανίδα που κατέκτησε την Ευρώπη!!




Ποιά είναι η  Lena Meyer- Landrut που κέρδισε την πρώτη θέση στον 55ο διαγωνισμό της Eurovision.Η 19χρονη τραγουδίστρια μάγεψε την Ευρώπη με το τραγούδι "Satellite" και απέσπασε την πρώτη θέση με 246 βαθμούς. Το βραβείο το παρέλαβε από τον περσινό νικητή Alexander Rybak με μεγάλη συγκίνηση, αφού στο τέλος της βραδιάς που είθισται να επαναλαμβάνεται το νικητήριο τραγούδι, έγινε με καθυστέρηση λίγων λεπτών.




Η Lena γεννήθηκε στο Αννόβερο στις 23 Μαΐου 1991. Από την ηλικία των 5 ασχολείται με τον χορό κάνοντας μπαλέτο, hip hop και jazz.  Είναι το μοναδικό παιδί της οικογένειας οπότε οι γονείς της δεν της χαλούν χατίρι. H Lena σπουδάζει Βιολογία και αθλητικό managment και έφυγε από την Γερμανία για τον διαγωνισμό λίγο μετά τις εξετάσεις της



Η συμμετοχή της στο φετινό μουσικό διαγωνισμό για την Γερμανία, προέκυψε από το ριάλιτι "Unser Star für Oslo", στο οποίο αναδείχθηκε νικήτρια. Η ίδια έχει δηλώσει πως δεν είχε αποκαλύψει στους φίλους της ότι θα πάρει μέρος γιατί φοβόταν πως θα την κοροιδέυουν.



Η επαφή της με την μουσική πριν τον δοιαγωνισμό ήταν κάποια βίντεο χορού και η ανάμειξή της με ένα συγκρότημα που στο σχολείο της. Η Lena έχει ταλέντο στη μουσική και φαίνεται. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, η νεαρή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό της δίσκο, με τίτλο "My Cassette Player".  Δεν είναι τυχαίο ότι έχει φτάσει ήδη στην κορυφή των πωλήσεων στη χώρα της.

http://www.newsit.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry