Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Υπέρ των μαρμάρων του Παρθενώνα η F1!!!

Υπέρ των μαρμάρων του Παρθενώνα η F1!!!



Οι οδηγοί της Fοrmula 1 στον αγώνα για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα! Λίγο πριν τη μεγάλη έναρξη του φαντασμαγορικού Grand Prix του Μονακό η γνωστή ομάδα των οδηγών της Formula, οι Nationale Piloti, με αρχηγό τον βετεράνο του είδους Μίκαελ ...

Σουμάχερ, θα δώσουν ποδοσφαιρικό αγώνα που αυτή τη φορά θα έχει δύο μηνύματα: Το πρώτο είναι αυτό που πάντα υποστηρίζουν, η ασφαλής οδήγηση.
Το δεύτερο -και σημαντικότερο για τη χώρα μας- η επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα, όπου ανήκουν. Κατ’ αυτό τον τρόπο οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ελπίζουν να... ευαισθητοποιηθούν πολλοί από τους επισήμους φορείς, αλλά και το κοινό.
Πρόκειται για εκδήλωση στην οποία, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το παρών θα δώσουν και Έλληνες celebrities. Μεταξύ αυτών αναμένεται να είναι και ο Νίκος Αλιάγας, που εξάλλου πρωτοστατεί στον αγώνα για την επιστροφή των Μαρμάρων. Ο αγώνας θα λάβει χώρα στο στάδιο «Λούις 2», ενώ τα έσοδα θα δοθούν στο ίδρυμα του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Αμέσως μετά τον αγώνα θα δοθεί πριβέ δεξίωση για εξήντα (το πολύ) άτομα, στην οποία αναμένεται να δώσει το παρών και ο πρίγκιπας Αλβέρτος, όπως και πολλοί εκπρόσωποι του διεθνούς jet set. Στην περσινή εκδήλωση, μεταξύ άλλων, το παρών είχε δώσει η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό συγκεντρώνοντας τα φλας πάνω της.

πηγή: troktiko

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry