Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010

Το πρωί καθηγήτρια το βράδυ ...πόρνη: Εξελίξεις

Εξελίξεις για την 47χρονη εκπαιδευτικό που εκδιδότανΣτη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος της 47χρονης εκπαιδευτικού την οποία συνέλαβε η αστυνομία στα Χανιά με την κατηγορία ότι παρείχε ερωτικές υπηρεσίες με αμοιβή, προχωρά η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων.
Όπως δήλωσε σήμερα ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Νίκος Βεστάκης έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος ώστε η εκπαιδευτικός να τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ η ίδια είναι αντιμέτωπη με το ερώτημα της απόλυσης.

"Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου με αυτό που συνέβη και δεν τιμά τον κλάδο των εκπαιδευτικών. Θα ήθελα όμως να πω ότι εδώ, έχουμε μια ειδική περίπτωση, έναν άνθρωπο, με ψυχολογικά προβλήματα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι το μαύρο πρόβατο και για αυτό πρέπει να το ρίξουμε στον Καιάδα. Εμείς σαν υπηρεσία είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε κάποια πράγματα", είπε ο κ. Βεστάκης.
Ανέφερε επίσης ότι από σήμερα η εκπαιδευτικός, από τη γραμματειακή υποστήριξη του σχολείου όπου εργαζόταν, μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση και προχωρούν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.
Σχολιάζοντας όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για την εκπαιδευτικό ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χανιων Παύλος Κοτσιφάκης τόνισε ότι ο εκπαιδευτικός πρέπει να αποτελεί πρότυπο για το μαθητή.
Την 47χρονη εκπαιδευτικό συνέλαβαν άνδρες της υποδιεύθυνσης Χανίων ύστερα από παρακολούθηση 10 ημερών, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι προσέφερε, με αμοιβή, ερωτικές υπηρεσίες.
Αστυνομικός εμφανίσθηκε ως πελάτης και έκλεισε μαζί της ραντεβού προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά, έναντι ποσού 20 ευρώ. Το χαρτονόμισμα ήταν προσημειωμένο με αποτέλεσμα η 47χρονη να συλληφθεί.

πηγή: http://troktiko.blogspot.com

Δείτε ακόμη:http://ianjerry.blogspot.com/2010/05/20.html

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry