Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Το πρωί καθηγήτρια το βράδυ ...πόρνη για 20 ευρώ!

Το πρωί καθηγήτρια το βράδυ ...πόρνη για 20 ευρώ!


Σοκ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Κρήτης ...Μια 47χρονη εκπαιδευτικός που όμως δεν δίδασκε λόγω ψυχολογικών προβλημάτων συνελήφθη στα πλαίσια επιχείρησης σκούπα της αστυνομίας στα Χανιά να εκδίδεται αντι του ποσού των 20 ευρώ!





Ειδικότερα μετά από σχετικές πληροφορίες, η αστυνομία έστησε επιχείρηση για την σύλληψη της 47χρονης εκπαιδευτικού. Αστυνομικός έκλεισε «ροζ» ραντεβού μαζί της, σε υπαίθριο χώρο έξω από την πόλη των Χανίων, και μόλις της παρέδωσε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.



Όπως δήλωσε ο διευθυντής εκπαίδευσης της περιοχής η εκπαιδευτικός αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μετά από παρέμβαση του σχολικού συμβούλου αποφασίστηκε να της απαγορευτεί η διδασκαλία στους μαθητές.

Τα πέντε προηγούμενα έτη υπηρετούσε στο γραφείο σχολικών συμβούλων και το τελευταίο διάστημα απασχολείτο στη γραμματειακή υποστήριξη σε δημόσιο λύκειο των Χανίων.



πηγή: http://papatzides.blogspot.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry