Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Eurovision 2010: Αποτέλεσματα...



Μόνο 27 βαθμούς μάζεψε για την Κύπρο το «Life looks better in Spring» του John Lillygreen και των Islanders, στον τελικό του 55ου διαγωνισμού Eurovision. Πάντως η κυπριακή αποστολή στο Όσλο κρίνεται επιτυχημένη, αφού ο μεγάλος στόχος ήταν η πρόκριση στον τελικό, που ήρθε μετά από πέντε χρόνια. Η Ελλάδα με το «Opa» του Γιώργου Αλκαίου ήταν 8η με 140 βαθμούς.


Τον φετινό διαγωνισμό κέρδισε η 19χρονη Lena Mayer-Landrut για τη Γερμανία. Συνολικά μάζεψε 246 βαθμούς. Στη 2η θέση βρέθηκε η Τουρκία με 170 βαθμούς, τρίτη η Ρουμανία με 162β., τέταρτη η Δανία με 149 β., 5ο το Αζερμπαϊτζάν (145β.), έκτο το Βέλγιο με 143 βαθμούς, 7η η Αρμενία με 141 βαθμούς, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνουν η Γεωργία με 136 βαθμούς και η Ουκρανία με 108 βαθμούς.
Αξιοσημείωτο γεγονός του διαγωνισμού, η είσοδος στη σκηνή του Jaume Marquet Cot, ο οποίος είναι ευρύτερα γνωστός με το όνομα «Jimmy Jump», κατά τη διάρκεια του τραγουδιού της Ισπανίας.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry