Σάββατο, 14 Αυγούστου 2010

Αποχωρεί ο… χορηγός της Rihanna στα κατεχόμενα...

Σε μεγάλο θέμα εξελίσσεται η εμφάνιση της Rihanna στα κατεχόμενα, λόγω του ότι προαναγγέλθηκε από τον επιχειρηματία... Γιλμάζ Μπεκτάς αναμετάδοση (και μάλιστα ζωντανά) της συναυλίας που θα δώσει η διάσημη τραγουδίστρια σε εκδήλωση για τη θεμελίωση του ξενοδοχείου του Fashion Castle Hotel (Κερύνεια), στις 204 χώρες που αναμεταδίδει το πρόγραμμά του το Fashion TV. Σημειώνεται πως ο Μπεκτάς έχει τα δικαιώματα του Fashion TV για την Ισπανία και την Τουρκία, ενώ όπως έγραψε η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Βατάν», ο Σιλβάνο Βούλγαρι και ο Μισιέλ Άνταμ -ιδρυτές του Fashion TV- είναι συνέταιροι του Γιλμάζ στην εταιρεία που θα ανεγείρει το πολυτελές ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Κερύνεια.
Ο Γιλμάζ Μπεκτάς είπε επίσης πως το Fashion Castle Hotel θα είναι ανταγωνιστικό του πασίγνωστου ξενοδοχείου Burj Al Arab Hotel στο Ντουμπάι. Πάντως, ο γενικός διευθυντής του μητρικού Fashion TV, Γιώργος Δήμος (Έλληνας που ζει και εργάζεται στο Παρίσι), δήλωσε στην «Αλήθεια» ότι κατά πάσα πιθανότητα το κανάλι δεν θα καλύψει αυτό το γεγονός, που θα λάβει χώρα μέσα στο Σεπτέμβριο στα κατεχόμενα. «Μας μπλέξανε άσχημα και την άλλη φορά, στις 20 Ιουλίου, με την Τζένιφερ Λόπεζ. Δεν ξέρω εάν είναι το τμήμα του Fashion TV της Τουρκίας που θα μεταδώσει αυτή τη νέα εκδήλωση, διότι εγώ συναντήθηκα με τον υπεύθυνο του τμήματος επικοινωνίας της πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας και εξηγηθήκαμε. Πάντως, δεν μιλάμε για το ίδιο ξενοδοχείο που θα ερχόταν η Λόπεζ, αυτό είναι άλλο», ανέφερε ο κ. Δήμος, προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν το βλέπω να μεταδίδεται αυτό το γεγονός. Μίλησα και με τον ακόλουθο της πρεσβείας της Κύπρου στη Βιέννη και με τον ακόλουθο της πρεσβείας της Κύπρου στο Παρίσι. Απ' ό,τι ξέρω μέχρι στιγμής -και πολύ σύντομα θα είμαι σίγουρος- εμείς δεν καλύπτουμε αυτή την εκδήλωση, το Fashion TV δεν θα μεταδώσει αυτό το γεγονός».

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry