Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Οι Ρώσοι δεν βρίσκουν εισιτήρια και ξενοδοχεία για διακοπές στην Κύπρο!!!

Το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και ο ΚΟΤ καταβάλλουν προσπάθειες για εντοπισμό κλινών και μεταφορά τουριστών με ναυλωμένες πτήσεις ώστε να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση που υπάρχει για το κυπριακό τουριστικό προϊόν στη ρωσική αγορά, δήλωσε ο αρμόδιος Υπουργός Αντώνης Πασχαλίδης.

Ο κ. Πασχαλίδης είπε πως αυξημένο τουριστικό ρεύμα παρατηρείται και από τις ΗΠΑ.
Σχολιάζοντας το γεγονός ότι παρατηρείται έλλειψη κλινών και αεροπορικών εισιτηρίων για την Κύπρο στη Ρωσία, ο κ. Πασχαλίδης ανέφερε ότι η ζήτηση στη ρωσική αγορά είναι πέραν των αναμενόμενων, προσθέτοντας πως δυστυχώς ο περιορισμός των αεροπορικών θέσεων όπως και των κλινών δεν αφήνουν πολλά περιθώρια δράσης.
"Βεβαίως εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε σε συνεργασία με τον ΚΟΤ, με τις αεροπορικές μας εταιρείες και με άλλες αεροπορικές εταιρείες για να διενεργηθούν ναυλωμένες πτήσεις, νοουμένου ότι βρούμε κάποιες κλίνες σε ορισμένες περιοχές να φέρουν όσο περισσότερους τουρίστες καταστεί δυνατό από τη Ρωσία και άλλες χώρες", είπε.
Ο Υπουργός Εμπορίου ανέφερε ότι εντυπωσιακή υπήρξε και η αύξηση των Αμερικανών τουριστών, επισημαίνοντας ότι η αύξηση δεν καταμετράται με εκατοντάδες, αλλά με χιλιάδες.
Ερωτηθείς εάν η αύξηση εντάσσεται στη συμφωνία Κύπρου-Ισραήλ για τουριστικά πακέτα προς τις ΗΠΑ, ο Υπουργός Εμπορίου είπε πως το σχετικό πακέτο θα προσφέρεται από του χρόνου.

http://filoksenos.blogspot.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry